Camping Gilda

Camping Gilda in Roseto degli Abruzzi ligt direct aan zee, met een privé-strand, en het is in de Riserva Naturale del Borsacchio gelegen. Vanaf de camping kunt u perfect het leven en de wonderen van de groene regio Abruzzo leren kennen. Op deze knusse familiecamping vindt u een mix tussen rust, natuur en vermaak.

Uw vakantie op Camping Gilda

De kampeerplaatsen liggen aan straatjes die richting het strand lopen, in de schaduw van populieren. Camping Gilda is voor iedereen toegankelijk, ook voor mindervaliden zijn er faciliteiten. Verder is voor het gezin met kleine kinderen een babykamer, en kunt u eventueel wassen en strijken. Heeft u een huisdier, ook zij zijn van harte welkom op deze camping.

De camping heeft de juiste mix voor het gezin en biedt vele mogelijkheden voor ontspanning. Voor u en uw kinderen is er volop animatie en is er ’s avonds live muziek. De nauwgezette aandacht voor de service aan de gasten maakt voor iedereen Camping Gilda de ideale plek voor een bijzondere vakantie: ontspannen, leuk en goede kwaliteit.

U kunt zelf het uitzonderlijke karakter van de natuurgebieden (Abruzzo is het grootste beschermde natuurgebied van Europa) induiken en de kunst en de geschiedenis bewonderen. Camping Gilda is de perfecte uitvalsbasis voor mooie tochten in het binnenland: pittoreske dorpjes, mooie wandelingen en de Italiaanse Gran Sasso (m.2914) is in minder dan 1 uur bereikt.

Ook kunt u deelnemen aan de vele muzikale en culturele ondernemingen, een sport beoefenen zoals fietsen, wandelen, paardrijden, of vissen. Of maak een ronde langs de dorpjes om de fantastische wijnen en de heerlijke gastronomische specialiteiten te proeven. Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van het leven aan zee, lekker in de zon liggend.

Alle aanbieders

Camping Gilda Camping Gilda
7.2 uit 10 op basis van 1513 reviews beoordelingen.
info@gildacamping.it €44