Camping Le Foci

Camping Le Foci in Opi bevindt zich in een groene oase van rust. De vriendelijke en charmante sfeer is ideaal om de mooiste delen van het park te ontdekken en te genieten van de wintersport. In drukkere periodes wordt er van alles georganiseerd, zoals dansen en voetballen.
De camping heeft verschillende faciliteiten waaronder een supermarkt en een bar. Het is ook mogelijk om warme gerechten te bestellen, u heeft hier keuze u verschillende gerechten, ook bijvoorbeeld lokale gerechten. Camping Le Foci is gelegen in Abruzzo en is het hele jaar geopend en biedt plaats aan 80 tenten en 130 caravans.

Uw vakantie op camping Le Foci

Camping Le Foci ligt net buiten de bebouwde kom van Opi, op een hoogte van 1.200 m.,  Dat betekend dat u hier terecht kunt voor een overheerlijke zomervakantie of voor een wintersportvakantie. De camping heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en alle plaatsen hebben elektrische aansluiting. Het personeel is vriendelijk en er heerst een heerlijke sfeer om de mooiste plekjes van het nationaal park te ontdekken waarin de camping is gelegen. U kunt hier genieten van een groene oase vol met rust door het geluid van koebellen en ziet u misschien de gemzen bij zonsondergang. In het hoogseizoen zijn er dansavonden en entertainment.

Camping Le Foci Camping Le Foci
lefoci@tin.it €35