Camping Poker Centro Vacanze

Camping Poker Centro Vacanze in Abruzzo ligt in het dorp Casalbordino. Stelt u zich eens voor dat u ergens in de zee ver weg van het verkeer van het lawaai en de hectiek van de stad bent. Maar u hoeft zich hier absoluut niet te vervelen. Er is werkelijk van alles, zwembaden en tennisbanen, volleybalveld, tafeltennistafel, computerspelletjes, fitnesscentrum met sauna, verhuur van kano’s en fietsen.

Uw vakantie op camping Poker Centro Vacanze

Alles op de camping is van top kwaliteit en goede smaak en dat alles in een prachtige groene omgeving. Of het nu gaat om de prachtige smaakvol ingerichte kamers en suites, of het uitstekende restaurant waar de gasten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan vlees of vis gerechten.

In de nabijheid van de camping bevinden zich natuurparken die gemakkelijk te bereiken zijn, de kust en de mooie bossen van Gargano, de Tremiti eilanden en prachtige oude stadjes zoals Vasto Lanciano.Camping Poker Centro Vacanze is een plaats waar de schoonheid van de natuur en de menselijke vriendelijkheid tezamen komen voor een werkelijk prachtige vakantie.

Verblijft u op de camping, dan zult u merken dan dit een buitengewone camping is. De 15 luxe plaatsen (6A elektriciteit), bevinden zich te midden van mooie palmbomen aan een uiteinde van een hotelterrein. De plaatsen zijn een integraal onderdeel van een vijf-sterren hotel. U kunt gebruik maken van een fantastische zwembad en kinderbad met jacuzzi. Een uitstekend animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich vermaken.

Camping poker centro vacanze Camping poker centro vacanze
7.5 uit 10 op basis van 2942 reviews beoordelingen.
info@centrovacanzepoker.it €35