Camping Roma

Camping Roma is een echte karakteristieke camping met alle faciliteiten. De camping is gelegen op een prachtige locatie in een groene oase van populieren in het centrum van Alba Adriatica.

U kunt het gejaagde leven vergeten en genieten van de zee en het mooie weer. Ook kunt u heerlijk wandelen of fietsen door de bossen. Wanneer de avond valt, kunt u heerlijk wandelen door het stadje, met palmbomen, marktkraampjes en terrasjes.

Vanaf de camping staat u met een paar stappen op het strand. Het strand van Alba Adriatica is zeker een van de mooiste van Abruzzo. Het is een breed en prachtig strand dat zich uitgestrekt over ongeveer drie kilometer, en is omringd door helder blauwe zee met een zandbodem, dat langzaam afloopt.

Uw vakantie op Camping Roma

Op Camping Roma zijn de faciliteiten zeer goed, de plaatsen zijn voorzien van stromend water, vele parkeerplaatsen en kunt u kluisjes huren voor uw kostbaarheden. Voor een heerlijk drankje kunt u terecht in de bar en voor een wasje zijn er wasmachines. Verder is er een EHBO-post en een bewakingsdienst op de camping. Maar de camping staat garant voor vertier en genieten van de zee en het strand en kunnen kinderen gebruik maken van de animatie.

 

Camping roma Camping roma
info@campingromaalbaadriatica.it €35