Camping Santo Stefano

Camping Santo Stefano ligt aan de kust van Abruzzo, in het midden van een prachtig bos in de buurt van Casalbordino. Deze camping is in het bijzonder geschikt voor families op zoek naar een unieke ervaring en ontspannen vakantie.

Uw vakantie op Camping Santo Stefano

Op de camping zijn 160 kampeerplaatsen, vlak en op het gras, met veel schaduw. Op Camping Santo Stefano kunt u ook verblijven in een comfortabele bungalow  met moderne badkamer met douche, keuken en veranda.

Geniet van uw vakantie op Camping Santo Stefano met een animatieteam dat van alles organiseert om uw kinderen te vermaken. Verder kunt u ook sportief bewegen, de gehele dag worden er sportactiviteiten georganiseerd. En ’s avonds zijn er voorstellingen voor jong en oud.

Dit vermaak is ook te vinden in het prachtige zwembad met kinderbad en hydromassage. Verder vindt u op Camping Santo Stefano winkeltjes, een cafe, pizzeria en restaurant, campingwinkel, kranten kiosk en een kapsalon.

Vanaf Camping Santo Stefano worden er tochten en excursies naar het binnenland van Abruzzo georganiseerd: de Gran Sasso, het Maiella-gebergte, het Nationaal Park WWF Oasis. Ook de Tremiti Eilanden en Padre Pio Sanctuary zijn niet al te ver.

Alle aanbieders

Camping Santo Stefano Camping Santo Stefano
info@campingsantostefano.com €45