Camping Village Europe Garden

Camping Village Europe Garden in Silvi ligt in een olijfboomgaard, in een landschap met groene heuvels en aan de blauwe Adriatische Zee waar het uitzicht op biedt. De camping is perfect voor een ontspannen vakantie temidden van prachtige natuur.

Uw vakantie op Camping Village Europe Garden

Bij Camping Europe Garden hoort een ruim privéstrand van fijn zand. De zee is slechts 5 minuten lopen maar u kunt ook gebruik maken van de gratis pendelbus. Op het strand is een bar en restaurant. Op de camping is er voor u en uw kinderen een groot zwembad met whirlpool en fonteinen

Vervelen hoeft u zich zeker niet op Camping Europe Garden want u er zijn vele faciliteiten zoals: aerobic, tennis, tafeltennis, volleybal, boogschieten, jeu-de-boules, voetbal, veel animatie, mini club, een speeltuin en er is Wi-Fi.

Het geheel wordt compleet gemaakt met een oneindig aantal faciliteiten op Camping Europe Garden. In het restaurant, bar, pizzeria en de minimarket kunt u smullen van de heerlijke plaatselijke gerechten met daarbij uitstekende wijnen uit de omgeving.

In het centrum van de Adriatische Riviera ligt Camping Europe Garden. Abruzzo wordt het groene hart van Europa genoemd, een toegankelijk landschap met interessante plekken. U zult genieten van de natuur. Ook kunt u voordelig een interessante excursie boeken of de ophaalservice vanaf het vliegveld in Pescara.

Camping Village Europe Garden Camping Village Europe Garden
8.2 uit 10 op basis van 3329 reviews beoordelingen.
info@europegarden.it €35