Camping Duca Amedeo

Camping Village Duca Amedeo in Abruzzo ligt in Martinsicuro staat borg voor de absolute rust van de campinggasten. Het bevindt zich op enkele meters van een zandstrand dat liefst 50 meter breed is met een ondiepe zee. De camping is op loopafstand  van het centrum.

Deze camping met een oppervlakte van 3 hectare vlak en schaduwrijk terrein beschikt over 149 standplaatsen. Er zijn 20 moderne bungalows op het vakantiepark en 35 houten chalets. Alle accommodaties beschikken over airconditioning. U beschikt er behalve over de normale sanitaire voorzieningen ook over een was- en strijkruimte.

Uw vakantie op Camping Duca Amedeo

 

Camping Duca Amedeo heeft een schitterend zwembad met een glijbaan voor kinderen en hydromassage met een uitgerust solarium, picknickplaats met 3 barbecues en houtoven, beach volleybal, jeu de boulesbaan, speeltuin en een voetbalveld om het verblijf extra aangenaam te maken.
Bij de door onze animatie verzorgde aktiviteiten, zoals mini-voetbaltoernooi, tafelvoetbal, tafeltennis, jeu-de boules, beach volley en de zwembadfeestjes, zijn vooral Uw kinderen de hoofdrolspelers. Ons doel is om uw kinderen ter vermaken en hun creativiteit te ontwikkelen in de natuur, middenin het groen en bij het blauw van de zee.
Voor de fietsers hebben we fietsen te huur en daarbij laten wij u graag weten, dat er een fietsroute is van 25 km, ten zuiden van Martinsicuro tot Roseto wat helemaal langs zee gaat, en hetzelfde als u een stukje langs de Adriatische provinciale weg gaat naar het noorden, dan komt U uit in de Marken, en ook daar vindt U langs de zee een prachtig lang fietspad.
Het stadscentrum is op ongeveer 200m afstand, een haventje dat nog leeft van de visvangst ligt op minder dan 1 kilomter en is erg geliefd bij onze gasten om zelf vis te kopen.

Alle aanbieders

Camping Duca Amedeo Camping Duca Amedeo
7.00 uit 10 op basis van 2934 reviews beoordelingen.
ducaamedeo@camping.it €35