Poseidon Beach Village

Camping Poseidon beach village ligt in het dorpje Marina di San Salvo vlakbij de grote stad Vasto beide gelegen in Abruzzo. Marina di San Salvo is een klein cultureel dorpje er staan veel historische gebouwen. Ook kunt u er terecht op een terrasje. Vasto is een grote stad en Vasto ligt maar 9 km van het resort vandaan. In Vasto is van alles te doen u kunt bijvoorbeeld historische gebouwen of museums bekijken maar u kunt natuurlijk ook gaan shoppen of een terrasje pakken.

Uw vakantie op Camping Poseidon Beach Village

Poseidon beach village is een 3 sterren resort. In totaal zijn er 60 kamers beschikbaar op het hele resort. Dat maakt het dus een relatief klein resort, wel is het resort uitgerust met alle gemakken die u gewend bent en natuurlijk met extra luxe.

Er zijn 3 verschillende kamers de poseidon kamers, triton kamers en de shangri-la kamers. De poseidon kamers zijn de standaard kamers uitgerust met alle faciliteiten en gemakken die u nodig bent tijdens uw verblijf. De triton kamers zijn de luxere versie van de poseidon kamers, triton heeft een groter terras bij de kamer zitten en een luxere badkamer. De shangri-la kamers zijn de wat mindere luxe kamers ze zijn goedkoop en ideaal voor groepjes mensen of toeristen die op zoek zijn naar een lowbudget kamer.

Verder beschikt het resort over 2 zwembaden een diep zwembad waar elke dag activiteiten worden georganiseerd en een ondiep zwembad voor de kleintjes. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het zwembad u kunt er heerlijk in de zon zitten of onder de parasol.

De bar is een gezellige plek waar dagelijks veel mensen komen om een drankje te drinken. Het restaurant op Poseidon beach resort serveren klassieke gerechten uit de streek alle producten worden vers en rechtstreeks uit abruzzo geserveerd ook heeft het restaurant een klassieke wijnkaart, bij elk gerecht kunt u kiezen uit een passende wijn.

Poseidon Beach Village Poseidon Beach Village
7.25 uit 10 op basis van 1808 reviews beoordelingen.
info@poseidonresort.it €35