Rocca Di Sotto

Camping Rocca di Sotto in Penne, aan de rand van het Nationaal Park “Gran Sasso”. Hier staat een schattig boerderijtje met zo’n 10 ha aan terrein. Naast vele olijf- en fruitbomen, grasland en een schitterend uitzicht vindt u hier ook een minicamping. Een heerlijk plekje om je even terug te trekken in de natuur van Abruzzo.

Uw vakantie op Camping Rocca di Sotto

Rocca di Sotto is een ecologisch verantwoordelijke camping die uiteindelijke graag self-supporting wil zijn. Zo vind je op de camping een heuse “campingmoestuin”. Bovendien vind je er vele fruit- en notenbomen, kippen en “slowfood” varkens. Helemaal een met de natuur.

Op Rocca di Sotto kunt u genieten van een ruime eigen kampeerplaats. De kampeerplaatsen bevinden zich tussen de olijfbomen en de camping is met recht kleinschalig te noemen: er is slechts ruimte voor 18 tenten. Rust en Privacy zijn hier dus zeker belangrijk.

Wie liever iets huurt kan terecht in een ingerichte tent: geen glamping, maar gewoon heerlijk back to basic. U komt hier hoofdzakelijk om te slapen en om te genieten van het schitterende uitzicht over de omgeving.

Wie toch iets meer comfort nodig heeft huurt de blokhut van Rocca di Sotto. Een stevige houten hut voorzien van alle gemakken.

De meeste faciliteiten van Rocca di Sotto bevinden zich rondom de oude boerderij. Zo wordt hier in het kleine restaurant vol liefde voor u gekookt. Eveneens kunt u een aantal ecologisch verbouwde streekproducten hier aanschaffen.

Rocca di Sotto Rocca di Sotto
9.1 uit 10 op basis van 4500 reviews beoordelingen.
info@roccadisotto.com €11