//

Camperplaatsen Fattoria La Vialla

Fattoria la Vialla ArezzoFattoria La Vialla is een agrarisch familie bedrijf in Castiglion Fibocchi nabij Arezzo. Twee eeuwen geleden bestond deze boerderij al en in 1978 werd deze gered van verval en kwam in het bezit van de Familie Lo Franco. Vandaag de dag worden met de biologisch-biodynamische methode 1.600 ha verbouwd (het grootste qua oppervlakte van Europa). Er wordt wijn, extravergine olijfolie, pecorinokaas, antipasti, sauzen, pasta, koekjes en zoetigheden, honing, azijn, direct in huis, van de wijngaard in de fles, van de moestuin in de pot geproduceerd.

Fattoria la Vialla Castiglion FibocchiOp Fattoria la Vialla ArezzoFattoria La Vialla worden er meerdere keren per week lunches en diners georganiseerd, met ingrediënten die horen bij het seizoen en uit de eigen moestuin, de wijnkelder en de werkplaatsen komen. Tijdens het zomerseizoen van april tot oktober kunnen ze worden gereserveerd voor een vakantie op het platteland, omgeven door het groen van een verborgen Toscane. De huizen zijn met de auto te bereiken via landweggetjes die door het beschermde gebied van de Fattoria lopen. U kunt dan ook een rondleiding over het indrukwekkende terrein krijgen. Daarnaast zijn er 12 camperplaatsen, voorzien van electra en water en ook uw hond is welkom. Hier kunt u één nacht gratis overnachten in combinatie met een lunch of diner, voor een schappelijk bedrag kunt u genieten van een heerlijke maaltijd van La Vialla.

Fattoria la Vialla camperFattoria La Vialla omvat een dertigtal boerderijen die ooit verlaten waren. Het lange herstel- en restauratiewerk dat meer dan 40 jaar heeft geduurd en nu nog steeds aan de gang is, toont de oude boerderijen in hun oorspronkelijke stijl en met antieke meubels. De keukens van de landhuizen zijn volledig ingericht, met servies en apparatuur, maar wifi en tv zijn ‘verbannen’! Kortom, La Vialla maakt heerlijke producten, die u kunt bestellen maar ook ter plekke kunt proeven en als u dat wilt kunt u dan ook blijven overnachten. Meer informatie >>

 

Fattoria la ViallaCamperplaatsen Fattoria la Vialla

La ViallaFattoria la Vialla Toscane