//

Top 5 Familiecampings

Voor de Excellence Certificates 2019 zijn de 5 beste Italiaanse campings geselecteerd voor gezinsvakanties. In de top 5 staan campings uit het Gardameer, Puglia, Sardinië en Veneto. Een beloning voor de beste vakantieparken voor familievakanties. Deze Top 5 voor Beste Campings voor Familievakanties vormt het eindresultaat van een selectie door experts van het toeristische netwerk KoobCamp, waartoe Andiamo behoort. Ze zijn ideaal voor een vakantie met het hele gezin, met speciale faciliteiten voor zowel volwassenen als kinderen.

 

De 5 beste Familiecampings in Italië voor 2019 zijn:

 

Camping IsolinoCamping Isolino Lago Maggiore in Fondotoce di Verbania is gelegen op een schiereiland in een natuurreservaat in een rustige en panoramische omgeving. Het mooie zandstrand, dat langzaam afloopt in het Lago Maggiore, is bijzonder goed geschikt voor kleine kinderen. Dit is een echte familiecamping die erg populair is bij Nederlanders.

 

 

Camping 4 MoriCamping 4 Mori Muravera is een prachtig vakantiepark gelegen tussen de groene heuvels en de grote zandstranden van de schitterende kust van zuid-oost Sardinië. Dit is een sfeervolle, typisch Sardijnse camping, waar de Italianen zelf ook graag komen. De stad Muravera ligt op 5 kilometer afstand en is een bezoek zeker waard.

 

 

 

header piani di clodiaCamping Piani di Clodia in Lazise onthaalt u op een betoverend natuurlijk park van 24 hectare met een privé toegang tot het meer. Ontdek wat het Gardameer u te bieden heeft op een paradijselijke plek. Geniet van het zachte klimaat van het meer, in een zeer gastvrije plaats die rijk is aan cultuur en attracties, die geschikt zijn voor alle leeftijden.

 

 

 

Santa Maria di Leuca GaglianoCamping Santa Maria di Leuca ligt in Gagliano del Capo, op 3 kilometer van de kristalheldere zee van de Salento. Vanaf de camping is er een gratis pendelbus naar het strand en het centrum van het stadje. Het is mogelijk heerlijk te genieten van de wellness.

 

 

 

Camping La Quercia camping Camping La Quercia in Lazise (Veneto) is een grote 4-sterrencamping die al ruim 50 jaar bestaat. Het ligt in de natuur direct aan het Gardameer en heeft een privé zandstrand. De camping straalt oprecht uit trots te zijn op haar 4 sterren en de hoge kwaliteit en service in stand te willen houden.

 

 

 

De excellentiecertificaten van Andiamo en KoobCamp zijn een beloning voor de inspanningen van de campings in Italië om aan de behoeften van de gasten te voldoen en een hulpmiddel voor toeristen om hun vakantie bestemming beter te kunnen kiezen.

Ga verder naar het overzicht van familiecampings in Italië