string(146) "https://www.allcamps.nl/europacamp/?tt=2657_2166132_60550_&r=https%3A%2F%2Fwww.allcamps.nl%2Fcamping%2Fitalie%2Ftoscane%2Fcamping-club-degli-amici"

Camping Club Degli Amici

Camping Villaggio Club degli Amici in Pescia Romana ligt aan de kust in Lazio, niet ver van Toscane. De camping is rustig gelegen op het platteland, prima om deze regio bol van culturele en artistieke bezienswaardigheden te verkennen. Ook voor watersporters is dit een geweldige plek vlak bij zee.

Uw vakantie op Camping Club degli Amici

Deze schaduwrijke camping heeft afgebakende kampeerplaatsen en een apart deel voor campers. Verder vindt u op Camping Club degli Amici comfortabele chalets en mobile homes. U kunt ervoor kiezen om een eigen prive-douche en toilet te huren. U kunt lekker eten in het restaurant / pizzeria. Er is ook een bar.

Camping Club degli Amici ligt aan de rand van de duinen, het geleidelijk aflopende zandstrand is gemakkelijk te bereiken te voet en heeft parasols en ligstoelen te huur. Het gebruik van waterfietsen en kano’s is gratis zodat u zich op het water prima kunt vermaken.

Er wordt op Camping Club degli Amici veel aan entertainment gedaan voor jong en oud, zo is er een miniclub, sport- en speltoernooien en ’s avonds muziek, dans, karaoke en cabaret in een theater. Er zijn nieuwe sportvelden waar u voetbal, volleybal en basketbal kunt spelen.

Alle aanbieders

Camping Club degli Amici Camping Club degli Amici
6.9 uit 10 op basis van 3215 reviews beoordelingen.

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/campingsitalia.nl/httpdocs/wp-content/themes/campingsitalia/includes/content/single-campings/rich-snippets.php on line 30
info@clubdegliamicicampingvillage.com €36