Camping Village Europing

Europing Camping-Village is een vier sterren vakantiepark en is gelegen aan de Tyrrheense Zee in Tarquinia in Lazio. Het complex bestrijkt een oppervlakte van 250.000 m2 waar u een uitgestrekt en weelderig pijnbomenbos vindt.

Uw vakantie op Camping Europing

Camping Europing is voorzien van luxe en comfort, kampeerplaatsen met koud en warm water, bungalows, mobile homes met koud en warm water, dit alles omgeven door groen en dichtbij het strand. Diverse voorzieningen zoals onder meer het receptiegebouw, restaurant en wellnesscentrum, kinderzwembad en fitnessruimte staan ter beschikking.

Ook bestaat de mogelijkheid om een stacaravan te huren, voorzien van kookhoek, douche en wc. Er zijn 150 accommodaties op het vakantiepark: houten chalets en stenen bungalows voor 4, 5 of 6 mensen, comfortabele stacaravans met airconditioning en veranda’s. Alle accommodaties hebben kookgelegenheid en een badkamer.

U hoeft zich geen moment te vervelen, want voor jong en oud worden er veel activiteiten georganiseerd. Hier kunt u denken aan boogschieten, balsporten en kinderanimatie. Ook aan de nodige ontspanning is gedacht, want er is een schoonheidssalon met onder andere een Turks stoombad.

Alle aanbieders

Camping Village Europing Camping Village Europing
6.9 uit 10 op basis van 3669 reviews beoordelingen.
europing@europing.it €40