Camping Village Verde Mare

Camping Verde Mare is in een groene vallei gelegen aan de azuurblauwe zee. Er zijn bungalows van verschillende afmetingen, volledig ondergedompeld in het platteland en voorzien van een eigen, omheinde tuin. Langs de vele schaduwrijke lanen vindt u schaduwrijke kampeerplaatsen die zijn uitgerust met elektriciteit, watervoorziening en riolering, en een parkeerplaats.

Het waterpark is uitgerust met een groot zwembad met glijbaan, jacuzzi en diverse spelletjes in het water ook voor jonge kinderen, waar u uw dag compleet maakt na het zonnebaden op het prive-strand van fijn zand, met parasols en ligstoelen en een goed uitgerust mini-park voor kinderen.

Een programma van activiteiten met spelletjes, dansavonden en diverse shows biedt veel vermaak. Elke dag kunt u zwemmen, water-gym, dans, aerobic, enz. Voor de sportievelingen zijn er faciliteiten voor beach-volleybal, tennis, basketbal, vijf-a-side voetbal en kommen.

Het is mogelijk om te gaan vissen bij de talrijke speciaal uitgeruste kleine meren, of om de hele dag op zee doorbrengen in bewondering voor de schoonheid van de kust van de regio Le Marche.

De camping heeft een bar, ijssalon, pizzeria, restaurant, self-service restaurant met afhaalmaaltijden, sandwichbar, supermarkt-bazar, groentewinkel, krantenwinkel en tabakswinkel.

Camping village verde mare Camping village verde mare
info@centrovacanzeverdemare.it €35