string(142) "https://www.allcamps.nl/europacamp/?tt=2657_2166132_60550_&r=https%3A%2F%2Fwww.allcamps.nl%2Fcamping%2Fitalie%2Fgardameer%2Fcamping-fontanelle"

Camping Fontanelle

Camping Fontanelle Garda is een fantastische gezinscamping tussen schaduwrijke olijfbomen, gelegen in Moniga del Garda direct aan de oever van het Gardameer met een 450 meter lang strand. De camping heeft een prachtig uitzicht op het schiereiland sirmione. Vooral ’s avonds is het uitzicht sprookjesachtig, wanneer men vanaf het terras van de pizzeria duizenden lichtjes aan de overkant van het Gardameer ziet branden.

Uw vakantie op Camping Fontanelle

Camping Fontanelle kenmerkt zich door een prettige sfeer waar kinderen zich nooit zullen vervelen. De camping heeft onder meer een speeltuin, een tennisbaan, tafeltennistafels, een voetbalveld en in het hoogseizoen een zeer enthousiast animatieteam. Tevens beschikt de camping over een een groot zwembad met een apart kinderbad. Ook is er een zonneterras met veel ligstoelen en parasols.

De camping is gelegen op 1 km afstand van het centrum van Moniga del Garda. In deze omgeving kunt u met de kinderen een bezoek brengen aan attractieparken Gardaland en Canevaworld, of aan de mooie dierentuin in Bussolengo. Aan het Gardameer willen wij u wijzen op de schoonheid van de kleine steden Sirmione en Salò.

Camping Fontanelle Camping Fontanelle
7.5 uit 10 op basis van 1041 reviews beoordelingen.

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/campingsitalia.nl/httpdocs/wp-content/themes/campingsitalia/includes/content/single-campings/rich-snippets.php on line 30
info@campingfontanelle.it €35