string(141) "https://www.allcamps.nl/europacamp/?tt=2657_2166132_60550_&r=https%3A%2F%2Fwww.allcamps.nl%2Fcamping%2Fitalie%2Fgardameer%2Fcamping-toscolano"

Camping Toscolano

Camping Toscolano is een camping in Toscolano tussen de plaatsen Salo en Limone, direct gelegen aan het prachtige Gardameer. De camping ligt in de tuin van een 14e-eeuws klooster, op een prachtige plek tussen de bomen en de bloemen. Aan de ene kant een uitzicht over de toppen van de Dolomieten en aan de andere kant kijkt u uit over het helderblauwe Gardameer.

Uw vakantie op Camping Toscolano

Camping Toscolano is een echte familiecamping en ideaal voor een zon, zee en strandvakantie. De camping beschikt over een privéstrand aan het Gardameer. Verder geven het zwembad, het restaurant en de bar in één van de kloostergebouwen de camping een echte Italiaanse sfeer.
Op de camping kunt u, terwijl u lekker op de ligstoelen aan het zwembad of in de tuinen ligt, genieten van het prachtige uitzicht. In het hoogseizoen is er een animatieteam actief en zijn er regelmatig concerten en dergelijken te bezoeken.

Camping Toscolano Camping Toscolano
6.90 uit 10 op basis van 4041 reviews beoordelingen.

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/campingsitalia.nl/httpdocs/wp-content/themes/campingsitalia/includes/content/single-campings/rich-snippets.php on line 30
€40