Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Actieve vakanties Piemonte

Voor uw vakantie naar Piemonte heeft u natuurlijk een doel. De een wil lekker op het strand liggen in de zon, de ander wil cultuur opsnuiven en de volgende is actief en trekt de natuur in en uiteraard leent Piemonte zich daar uitstekend voor. Daarbij speelt de samenstelling van het reisgezelschap een rol en moet u zich tussendoor ook nog eens te goed doen aan veel lekkers uit de lokale keuken.

Evenementenkalender Piemonte

Stresa Festival

Het 53ste Stresa Festival is zonder twijfel een groot evenement op het gebied van Europese klassieke muziekfestivals, waar internationaal gerenommeerde kunstenaars en ensembles jaarlijks optreden.
Waar: Stresa en verschillende locaties (VCO) - Mei - September
www.stresafestival.EU

Assedio di Canelli

Meer dan tweeduizend mensen in traditionele kleding ontmoeten elkaar hier om de historische belegering van 1613 te doen herleven.
Waar: Canelli (AT) - De tweede helft van juni
www.assediodicanelli.it

Traffic Festival

(gratis)
Het grootste gratis muziekevenement in Europa dat een breed scala van acts van het hoogste niveau presenteert.
Waar: Turijn, verschillende locaties - Juli
www.trafficfestival.com

Mangialonga

Een niet-competitieve wandeling in de prachtige heuvels en wijngaarden van La Morra. Een feestelijke en gastronomische bijeenkomst om samen met vrienden de typische producten van de Langhe en prestigieuze wijnen te proeven. - Eind Augustus
Waar: La Morra (CN)
www.mangialonga.it

Palio di Asti

De oudst bekende paardenrace zonder zadel in Italië. Het centrale Piazza Alfieri verandert in een circuit en er vindt een historische stoet plaats met meer dan 1200 karakters die middeleeuwse kostuums dragen inclusief de traditionele vendeliers en paraderen door de straten van het oude centrum van de stad.
Waar: Asti, verschillende pleinen - 21 september
www.Palio.Asti.it