Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Actieve reizen Italië

Uw reis naar Italië kunt u perfect combineren met leuke activiteiten. Zo kunt u tijdens uw vakantie lekker bijkomen en energie bijtanken, maar ook heerlijk ontspannen en heerlijk actief bezig zijn waar u anders wellicht te weinig aan toe komt. Daarbij is Italië een dusdanig veelzijdig land, dat van wat voor activiteiten u ook van houdt, het is bijna allemaal wel mogelijk.
Vervolgens kunt u natuurlijk aan het eind van de dag weer lekker bij komen bij uw vakantiewoning aan het zwembad en energie tanken middels een verrukkelijk Italiaans gerecht. Of u bezoekt een Romeinse Therme of Spa om u daar op Wellness gebied eens goed in de watten te laten leggen. 
Mocht u van plan zijn speciale activiteiten te ondernemen tijdens uw vakantie, geef dat dan bij uw boeking aan, dan helpen wij u met alle plezier verder. Of het nu gaat om advies, plattegronden en routes of het reserveren van een duikles of golfbaan, Andiamo heeft de kennis en de contacten in Italië zodat u tijdens uw vakantie alleen nog maar hoeft te genieten.

 

Wandelvakanties Italië

Italië heeft qua natuur zoveel te bieden dat het eigenlijk niet uit maakt in welke streek u verblijft, overal kunt u er op uit trekken en urenlange wandelingen maken in ongerepte natuur. Trek uw loopschoenen aan en geniet van het prachtige groen, wandel tussen de wijngaarden door of zoek het meer avontuurlijke terrein op in de bergen. Voor een wandelvakantie is Italië de uitgelezen bestemming.

 

Fietsvakanties Italië

Voor fietsvakanties geldt min of meer hetzelfde als voor de wandelvakanties, Italië is hiervoor een fantastische bestemming. De wegen zijn vrij goed, maar helaas zijn er weinig aparte fietstroken en kan het verkeer chaotisch zijn. Maar de natuur maakt dit ruimschoots goed en daar zult u tijdens uw eigen Giro Italia al snel achterkomen. Ook zijn er bijvoorbeeld in Le Marche mountainbike routes uitgezet.

 

Duikvakanties Italië

Witte zandstranden, heerlijk helder zeewater en een fascinerende onderwaternatuur, wat wenst u nog meer als u houdt van duiken of snorkelen? Het goede nieuws is dat Italië dit te bieden heeft tijdens uw duikvakantie. Vooral Sardinië en Sicilië zijn ultieme bestemmingen voor een duikvakantie. Hier bevinden zich ook duikscholen mocht u onder begeleiding willen duiken of nog geen brevet hebben.

 

Paardrijvakanties Italië

Italië heeft iets met paarden. Het logo van Ferrari is niet voor niets een stijgerend ros. Voor een paardrijvakantie is Italië ook de Ferrari onder de mogelijke bestemmingen. Door het uitdagende terrein, de mooie stranden en de prachtige natuur is paardrijden hier een ware belevenis. Bijvoorbeeld in Toscane of Umbrië zit u helemaal goed voor een paardrijvakantie. Er zijn vele vakantiehuizen die gezien hun ligging en faciliteiten alles in huis hebben voor een geslaagde paardrijvakantie.

 

Golfvakanties Italië

Golfen op mooie banen onder een heerlijk zonnetje is natuurlijk een perfecte vorm van ontspanning. Tijdens uw golfvakantie in Italië kunt u helemaal los gaan en proberen uitdagende holes, stuk voor stuk gelegen in een prachtige omgeving te bedwingen. Met name in Toscane, Umbrië en Le Marche vindt u fantastische banen waar u tijdens het spelen al snel de tijd zult vergeten.

 

Wijnproeverijen in Italië

Italië is een land van wijn. Het produceert vele liters wijn van zeer hoge kwaliteit, vaak aangegeven met een DOCG keurmerk. Verschillende streken hebben hun eigen trots op wijngebied, denk aan de bekende Chianti, Prosecco of Lambrusco. Samen met veel van de aangeboden vakantiehuizen worden er wijnproeverijen aangeboden.