Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Campings Calabria

kampeerterrein-calabriaOp deze campings in Calabria kunt u met uw eigen kampeermiddel terecht en meestal ook iets huren. Het versturen van een aanvraag voor informatie en beschikbaarheid is echt eenvoudig. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar de camping verstuurd. Indien gewenst kan Andiamo voor ondersteuning zorgen.
In vele gevallen kunt u ook accommodaties op het kampeerterrein in Calabria huren. Dit kunt u terugvinden in de lijst van vakantieparken in Calabria of via uitgebreid zoeken. Ook zijn per camping de verhuurmaatschappijen vermeld, zodat u prijzen kunt vergelijken. Zo betaalt u dus nooit teveel voor uw vakantie. Calabria is een erg mooie regio, iets minder bekend nog buiten Italie, maar dat duurt vast niet lang meer.

Campings Calabria

Camping Del Levante - Calabria www.campinglevante.com
Meer info

Camping Del Levante is gelegen in het hart van de vlakte van Sybaris en heeft uitzicht op de Ionische Zee. Op deze camping vindt u alles voor een gezonde en rustige vakantie in de zon van Calabrië.
Huisdieren toegestaan Animatieteam Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Gezinscamping kinderen vanaf 12 jaar Sportveld Zee/meer

Villaggio Turistico La Mantinera - Calabria www.lamantinera.it
Meer info

Camping "La Mantinera" ligt midden in de prachtige mediterrane begroeiing, op een steenworp afstand van het strand en op 2,5 km van het dorpje Praia a Mare. De camping is tuinachtig aangelegd met veel begroeiing en verscheidene boomsoorten. Veel kampeerplaatsen hebben wel schaduw doordat er verschilende soorten bomen omheen staan.
Zwembad Huisdieren toegestaan Wi-Fi Animatieteam Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Gezinscamping kinderen vanaf 12 jaar Natuur/rust/relax sportief/actief Sportveld Watersport mogelijkheden Zee/meer Tennis

Camping Village Thurium - Calabria www.campingthurium.com
Meer info

Camping Thurium is gelegen in een van de mooiste gebieden van de Ionische kust van Calabri, tussen de zee en het dennenbos. Camping Thurium is een familiebedrijf, zij garanderen haar gasten een geweldige vakantie mede dankzij de accommodatie en de diensten.
Zwembad Wi-Fi Animatieteam Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Sportveld Watersport mogelijkheden Zee/meer Tennis
cropani marina - Calabria - Camping Village Lungomare

Camping Village Lungomare - Calabria

Camping Lungomare ligt midden in het groen met een hypnotisch uitzicht op de Ionische Zee met haar witte zandstrand. U kunt hier genieten van de geuren en de kleuren van de aard van Calabria in Zuid-Italië.
Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Wi-Fi Animatieteam Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Kleine camping Sportveld Zee/meer

calabria-kamperterrein