Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Campings in Italië

Campings ItalieCampings in Italië zijn er veel, in alle soorten en maten, in toeristisch aantrekkelijke gebieden, maar ook in het pure Italië waar de natuur, de dorpjes en de sfeer nog als vanouds zijn.
Italië kent veel en heel verschillende landschappen met imposante bergen en meren en is met haar heerlijke klimaat een ideaal land om te kamperen. Als u veel wilt verblijven in de buitenlucht en wilt genieten van de zon, cultuur en lekker eten en drinken, dan is Italië het vakantieland bij uitstek.

Ga naar het overzicht van de Campings in Italië

Vakantie op een camping in Italië

U kunt vanaf de camping vele mooie steden bezoeken. Italië heeft duizenden culturele schatten dus ga er op uit om cultuur te snuiven in een van de mooie steden, waar ze ook terrasjes in overvloed hebben, dus u zult niets tekort komen. In Italië is veel te beleven, de mensen zijn spontaan en vakantie vieren op een camping is gezellig. De plaatselijke bevolking is altijd hartelijk en zal er alles aan doen om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Kamperen op een campCamping Italieing in Italië betekent dat u een leuke vakantie tegemoet gaat.

Kwaliteit Italiaanse campings

Italiaanse campings bieden een prima kwaliteit, terwijl de prijzen  gemiddeld wat lager liggen dan in Frankrijk of Nederland. Het sanitair is normaal gesproken netjes op de camping, het wordt 3 of 4 keer daags schoon gemaakt. Kampeerplaatsen zijn doorgaans ongeveer 80 m2 groot en voorzien van elektra. Steeds vaker is er ook een aansluiting voor TV of water. 

Verblijven op een camping in Italië

Campings in ItalieDe campings en vakantieparken in Italië bieden plaatsen om te kamperen en verhuren veelal zelf ook (stenen) bungalows, (houten) chalets of mobile homes.
Het grote voordeel is dat uw aanvraag direct naar de camping verstuurd wordt, zodat er geen schakels meer tussen zitten.
Daarnaast zijn er natuurlijk de bekende verhuurorganisaties die op veel campings in Italië ook tenten of mobile homes voor de verhuur aanbieden. Dit is allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet zodat u nooit teveel betaalt. Mooi Makkelijk noemen we dat!

 

Campings Abruzzo - Campings Campania - Campings Corsica - Campings Emilia Romagna - Campings Friuli V.G. - Campings Lazio - Campings Le Marche - Campings Liguria - Campings Lombardije - Campings Puglia - Campings Sardinië - Campings Sicilië - Campings Toscane - Campings Trentino - Campings Umbria - Campings Veneto