Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Kaart van Le Marche

Le Marche (De Marken) is een regio in het midden / oosten van Italië aan de Adriatische Zee. Het grenst in het noorden aan Emilia-Romagna en de republiek San Marino, in het westen aan Toscane en Umbrië en in het zuidoosten aan de Abruzzen en Latium. De streek strekt zich langs de Adriatische kust uit, van Rimini tot San Benedetto di Tronto. De hoofdstad van Le Marche is Ancona. Het westen van de regio wordt in beslag genomen door de bergketen van de Apennijnen. Het landschap tussen de hoge bergen en de kust is sterk heuvelachtig. De hoogste top is de Monte Vettore (2476 m) dat hoog boven het nationaal park van Monti Sibillini uit torent.

Autovakanties Le Marche

Als u met de auto afreist naar Le Marche dan moet u ongeveer 1500 kilometer rijden (gemeten vanaf Utrecht). De kortste route is via Zwitserland en Milaan, maar als u de files in de zomer bij de Gothardtunnel wilt omzeilen dan kunt u ook via Oostenrijk (de Brennerpas) en Verona reizen. Beide opties komen langs Modena en Bologna, waarna u Forli en Ancona moet aanhouden.

Vliegreizen Le Marche

Als u naar Le Marche wilt vliegen is het natuurlijk ideaal dat Ancona een internationaal vliegveld heeft. Vanaf Brussel en Dusseldorf kunt u vliegen op Ancona. Na uw vliegreis van ongeveer 2 uur bent u dan bijna meteen op de plaats van bestemming. Maar daarnaast zijn vliegreizen vanaf Eindhoven naar Pescara of van Keulen naar Rimini ook een goede optie, want beide Italiaanse vliegvelden liggen binnen 2 uur rijden van Le Marche. U heeft de keuze uit meerdere vliegmaatschappijen die deze vliegvelden aandoen.

De kaart van Le Marche


Campings Le Marche weergeven op een grotere kaart