Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Kaart van Lombardije

Lombardije (Lombardia),is een regio in Noord-Italië. De regio strekt zich uit van de Centrale Alpen in het noorden tot de rivier de Po in het zuiden. In het westen wordt Lombardije begrensd door het Lago Maggiore en de rivier Ticino, in het oosten door het Gardameer en de rivier de Mincio. Lombardije wordt (met de klok mee) omringd door Zwitserland, en de regio's Trentino-Zuid Tirol, Veneto, Emilia-Romagna en Piëmont.

Autovakanties Lombardije

Wanneer u met de auto naar Lombardije wilt reizen dan moet u ongeveer 1200 kilometer rijden. Nadat u via Zwitserland Italië bent binnen gereden reist u langs het Comomeer richting Milaan, de hoofdstad van Lombardije. Vervolgens kunt u de bergen ingaan, een van de mooie meren aan doen of een stedentrip maken.

Vliegreizen Lombardije

Een andere optie is om te vliegen naar Milaan (Malpensa of Linate) of Bergamo. Naar Lombardije is het ongeveer een uur en een kwartier vliegen vanaf de vliegvelden van Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Eindhoven of Munster. Zowel de reguliere vliegtuigmaatschappijen als low-cost airlines doen deze bestemmingen aan. Vanaf deze vliegvelden is het dan nog maar een korte rit naar uw bestemming.

De kaart van Lombardije

Campings Lombardije weergeven op een grotere kaart