Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Kaart van Trentino

Trentino-Zuid-Tirol (Italiaans: Trentino-Alto Adige, Duits: Trentino-Südtirol) is een autonome regio in het noorden van Italië dat in 1948 ontstaan is door het samengaan van de Italiaanse provincie Trento en de Duitstalige provincie Bozen (Bolzano) het autonome gewest Trentino-Alto Adige. dat grenst aan Veneto, Lombardije, Oostenrijk en Zwitserland. De hoofdstad van Trentino-Zuid-Tirol is de stad Trento. Trentino-Zuid-Tirol is verdeeld in twee provincies: Trento en Bolzano-Zuid-Tirol.

Autovakanties Trentino

Een auto tot uw beschikking hebben tijdens uw vakantie in Trentino is geen overbodige luxe, ondanks dat u mooi kunt wandelen en fietsen in deze regio. Door het bergachtige landschap is het niet vanzelfsprekend dat de snelste route de afstand hemelsbreed is en u dient er sowieso rekening mee te houden dat u verplaatsen in de bergen meer tijd kost dan normaal. Als u dan ook nog een caravan moet trekken dan is dat een pittige reis. Qua aanrijdroute is het het meest voor de hand liggend om door Oostenrijk te gaan over de Brennerpas. Als u dan Italië binnen rijdt, dan bevindt u zich meteen al in Trentino.

Vliegreizen Trentino

Indien u een vliegvakantie in Trentino boven een autovakantie verkiest kunt u het beste vliegen naar Treviso, Verona, Innsbruck in Oostenrijk of eventuul Bergamo. Vliegen naar Trentino duurt niet lang, u zult normaal gesproken ongeveer een uur in de lucht zitten.

Kaart van Trentino


Campings Trentino weergeven op een grotere kaart