Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Kaart van Umbria

Umbria bevindt zich in centraal Italië en wordt ook wel het groene hart van Italië genoemd. Umbria grenst in het westen aan Toscane (Trasimeno Meer), in het oosten aan Le Marche en de Apennijnen (een indrukwekkende bergketen) en in het zuiden aan Lazio. De hoofdstad van de regio is Perugia, de bekendste plek is Assisi. De regio bestaat uit twee provincies: Perugia en Terni.

Autovakanties Umbria

Wanneer u met de auto naar Umbria wilt reizen dan moet u ongeveer 1500 kilometer rijden. Vanaf Milaan of Verona neemt u dan de Autostrada del Sole langs Parma, Bologna en Florence richting Perugia. Voor wie de reis in tweeën wil splitsen is het een optie om te overnachten in Como of Verona, bijzondere Italiaanse steden waar u ook voldoende te zien heeft. De wegen in Umbria zijn over het algemeen goed onderhouden.

Vliegreizen Umbria

Een andere optie is om te vliegen naar Ancona, Pisa, Rome of Bologna. Naar Umbria is het ongeveer 2 uur en een kwartier vliegen vanaf de vliegvelden van Amsterdam, Brussel, Dusseldorf, Eindhoven of Munster. Zowel de reguliere vliegtuigmaatschappijen als low-cost airlines doen deze bestemmingen aan. Vanaf deze vliegvelden is het dan nog ongeveer 2 a 3 uur rijden naar uw vakantiewoning. Uiteraard helpt Andiamo u graag bij het regelen van de vliegreis en de huurauto.

Kaart van Umbria


Campings Umbria weergeven op een grotere kaart