Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Kaart van Veneto

Veneto is een regio in Italië die grenst aan Oostenrijk, Friuli-Venezia Giulia, Emilia-Romagna, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol en de Adriatische Zee. De regio strekt zich uit van de Alpen in het noorden tot de rivier de Po in het zuiden. In het westen wordt de Veneto begrensd door het Gardameer en de rivier de Mincio, in het oosten door de Adriatische Zee en de rivier de Tagliamento.

Autovakanties Veneto

Als u met de auto afreist naar de Veneto dan moet u ongeveer 1300 kilometer rijden (gemeten vanaf Utrecht). U kunt zowel via Zwitserland en Milaan rijden, maar ook via Oostenrijk (de Brennerpas). Vervolgens gaat u verder in de richting van Verona alvorens aan het laatste stuk naar uw bestemming te beginnen.

Vliegreizen Veneto

Als u naar de Veneto wilt vliegen is het natuurlijk handig dat deze provincie meerdere internationale vliegvelden heeft, namelijk in Venetië (Marco Polo Airport), Treviso en Verona. U heeft de keuze uit meerdere vliegmaatschappijen die deze vliegvelden aandoen en die vanaf diverse vliegvelden in de buurt vertrekken. Maar ook als u vliegt naar Bergamo of Triest bent u vervolgens snel in de Veneto.

Kaart van Veneto


Campings Veneto weergeven op een grotere kaart