Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Andiamo

Andiamo - Italia is een Nederlandse reisorganisatie die zich enkel richt op het aanbieden van reizen naar Italië. Dit kunnen gezinsvakanties zijn, maar ook groepsreizen, huwelijksreizen, werkweken of incentive reizen. Andiamo onderscheidt zich door de kracht van internet te combineren met persoonlijk contact en advies. Door de inzet van internet op onze unieke wijze te koppelen aan een efficiënte manier van werken kunnen wij onze prijzen laag houden. Omdat wij ons alleen op Italië richten hebben wij daar een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dat gecombineerd met onze kennis en passie maakt het mogelijk dat we u qua product, service en advies iets extra's bieden.

 

Dus bij Andiamo  krijgt u de vakantie of reis naar Italië zoals u hem graag wilt hebben, en dat tegen lage prijzen. 

 

Andiamo - Italia is opgericht door Berry Beuker en Serena Nardini. Samen delen zij de liefde voor Italië en het toerisme. Qua persoonlijkheden en vaardigheden vullen ze elkaar goed aan en vormen ze een geolied team. Samen zorgen Berry en Serena voor de aansturing van Andiamo. Dit gebeurt met veel hartstocht en vol passie. Hierbij gaan hard werken en plezier samen. Andiamo staat graag voor u klaar om uw welverdiende vakantie top te laten zijn!

 

Berry BeukerBerry Beuker

Berry is geboren en getogen in Nederland, maar heeft al van jongs af aan een enorme passie voor Italië. Hij is dan ook meerdere periodes werkzaam geweest in dit prachtige land. Na zijn studies Marketing en Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit van Groningen heeft hij jarenlang als marketeer gewerkt voor grote Nederlandse reisorganisaties. Binnen  Andiamo  is Berry verantwoordelijk voor de contacten met de gasten.

 

 

 

Serena NardiniSerena Nardini

Serena is geboren in Pisa en is op en top Italiaanse. In het toerisme en vrijtijdsmanagement heeft zij reeds jarenlange ervaring. Daarbij kent Serena natuurlijk als geen ander de weg in haar vaderland Italië. Zij zorgt er voor dat de contacten met de partners in Italië goed zijn zodat wij u het best mogelijk product kunnen bieden.