Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Reizen Puglia

Puglia (Apulië) is een regio in Zuidoost-Italië, ten noordwesten van en inclusief de hak van de Laars van Italië. Het is een met name vlakke streek die zich uitstrekt van het schiereiland van het bergachtige Gargano tot aan het uiterste zuidelijke puntje van die hak, de 'Capo Santa Maria di Leuca'. Het is in het oosten gelegen aan de Adriatische Zee en in het zuiden aan de Ionische Zee op ongeveer 80 kilometer van de kust van Albanië. Puglia is de meest oostelijke regio van Italië. De hoofdstad is Bari.

 

Autovakanties naar Puglia

Puglia is best wel ver weg (zo'n 2100 km. van Utrecht), en misschien daarom onbekend en onbemind. Het is dan ook een ongerepte streek die nog door weinig buitenlandse toeristen bezocht wordt. Het is een aardige autoreis langs de oostkust van Italië, maar het is de investering zeker waard. Na Bologna komt u nog langs steden als Ancona en Foggia waarna u Bari aan moet houden.

 

Vliegreizen naar Puglia

Een vliegvakantie naar Puglia is gezien de afstand zeker het overwegen waard. Een vliegreis naar een van de twee internationale vliegvelden duurt ongeveer 2,5 (naar Bari) of 3 uur (naar Brindisi). Vanaf Brussel, Dusseldorf, Eindhoven, Keulen en Munster zijn er vluchten naar Puglia.

 

Kaart van Puglia

kaart-puglia