Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Boeken bij Andiamo

Andiamo - Italia hecht er veel waarde aan om duidelijk, transparant en betrouwbaar te zijn. Daarom leggen wij hier uit hoe u kunt reserveren. Tevens vermelden wij hier de kosten die bij een boeking komen zodat daar geen misverstand over bestaat en u tijdens het reserveren niet voor verrassingen komt te staan.

Reserveren

Reserveren bij Andiamo - Italia gaat heel gemakkelijk. Het bestaat uit slechts 5 stappen.

  1. Op onze website zoekt u de gewenste camping uit.
  2. U vult uw gegevens en wensen in.
  3. U kunt dan rechtstreeks boeken of u doet eerst een beschikbaarheidsaanvraag.
  4. Bij een beschikbaarheidsaanvraag krijgt u dan binnen 2 werkdagen bericht waarin de beschikbaarheid aangegeven wordt. Het is vervolgens aan u om eventueel de reservering tot stand te brengen.
  5. Als u reserveert (door rechtstreeks te boeken of d.m.v. een beschikbaarheidsaanvraag) kunt u of direct de aanbetaling voldoen met credit card of u kunt er voor kiezen dat u per email een factuur opgestuurd krijgt  voor de aanbetaling die u binnen 3 dagen dient te voldoen.

De reservering is pas definitief als de accommodatie beschikbaar is, als u daarna aangeeft daadwerkelijk te willen reserveren en u daarna binnen 3 dagen de aanbetaling hebt gedaan.
Tijdens het reserveren kunt u meteen ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten, een huurauto regelen en Andiamo - Italia biedt ook de mogelijkheid om een vlucht voor u te boeken.

Reisbescheiden

Uiterlijk 3 weken voor vertrek krijgt u per email de reisbescheiden toegestuurd.

Reserveringskosten

Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.

Schoonmaakkosten

De schoonmaakkosten worden vroegtijdig in het reserveringsproces aangegeven, ook als er geen schoonmaakkosten in rekening gebracht worden. 

Borgsom 

Doorgaans hoeft er geen borgsom betaald te worden, tenzij anders aangegeven. Indien er wel sprake is van een borgsom dient deze bij aankomst te worden betaald. Bij vertrek, na controle van de accommodatie, wordt het bedrag met aftrek van de extra’s en/of eventueel door u veroorzaakte schade gerestitueerd. 

Betaling 

Tenzij anders vermeld, dient bij het aangaan van de reisovereenkomst 30% van de totale reissom aanbetaald te worden. Ook dienen, bij totstandkoming van de reisovereenkomst, de reserveringskosten, de schoonmaakkosten en eventuele verzekeringspremies en overige kosten voldaan te worden. Als u een reis boekt waarvan de vertrekdatum binnen 3 weken ligt, dient u dit middels een spoedbetaling direct te voldoen. Het restant van de reissom betaalt u ter plaatse aan de accommodatie bij het inchecken. 

BTW

De op deze website vermelde prijzen zijn inclusies BTW, voor zover dat van toepassing is.

Klachten

Andiamo stelt alles in het werk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als er desondanks toch iets niet in orde blijkt te zijn, ga dan naar de klachtenpagina om ons daarover te informeren. 

Herroepingsrecht/Annuleren

Het wettelijke herroepingsrecht is niet van toepassing op onze diensten, maar er is wel een mogelijkheid tot annuleren. Binnen 14 dagen na het versturen van de reserveringsbevestiging kunt u telefonisch via nummer 0528 - 746 013 de reservering annuleren. Er zal u dan na de reden van herroeping gevraagd worden. Vervolgens zal de aanbetaling binnen 14 dagen terug gestort worden. 

Verzekeringen

Andiamo - Italia biedt u de mogelijkheid om tijdens het reserveren meteen ook een reis- en / of annuleringsverzekering af te sluiten. Hiervoor geldt dat u betere polisvoorwaarden en service krijgt tegen een lagere premie. Hierbij treedt Andiamo - Italia op als tussenpersoon voor het afsluiten van een reis- en / of een annuleringsverzekering bij de Europeesche reisverzekeringen.
De complete informatie over de verzekeringenEuropeesche

vindt u hier.

Huurauto's

Andiamo - Italia biedt u de mogelijkheid om naast een vakantiewoning ook de vlucht en een huurauto voor u te regelen. De huurauto's worden gereserveerd via eAutohuur. eAutohuur vergelijkt continu de prijzen van alle bekende en betrouwbare aanbieders. Zo betaalt u nooit teveel voor uw huurauto en bespaart u veel tijd.
De complete informatie over de huurauto'seAutohuur

vindt u hier.

You'll need Skype CreditFree via Skype