Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Schade reis

Schade, wat nu?


Als u tijdens uw reis onverhoopt met schade te maken krijgt, dan bent u verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van uw schade. U kunt uw schade via het internet melden door op deze link te klikken. U hoeft in dat geval geen stukken in te sturen en de schadeafhandeling gaat sneller. Als er geen aanvullende vragen zijn, krijgt u uw schade al binnen twee werkdagen uitgekeerd.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Henk Mulderij Financieel Advieskantoor in Hoogeveen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 260 415.


Tips
 

Bij diefstal, vermissing of verlies van bagage en/of geld.

Doe direct of bij de eerstkomende gelegenheid aangifte bij de plaatselijke politie. Let u er op dat alle zaken in het proces verbaal worden opgenomen. En dat u het bewijs van aangifte of het proces verbaal krijgt.

Als uw bagage of geld in een hotel of tijdens transport per openbaar vervoer kwijt raakt, meld het dan ook bij de directie van het hotel of van de vervoeronderneming en vraag er een bewijs van.


Gebruik Europeesche Hulplijn :  +31 20 65 15 777, 24 uur per dag

U gaat op vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis dan kunt u wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn. Zij beantwoordt uw vragen in geval van pech of ongevallen en geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt u, indien nodig, in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen. Bij pech, ongevallen, ziekenhuisopname en calamiteiten schakelt de Hulplijn alarmcentrale SOS International in.
  
SOS International regelt als professionele alarmcentrale adequate hulp op tal van terreinen zoals hulp bij autopech of een aanrijding, maar ook bij verlies of diefstal van bankpassen en reisdocumenten, ziekte of overlijden van een familielid en ander groot en klein leed. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Een veilig gevoel! Ook wordt SOS International ingeschakeld als men ú zoekt, bijvoorbeeld in verband met een noodgeval aan het thuisfront.
 
Euro-Centers zijn service-centra van de Europeesche in het buitenland. Zij houden scherp toezicht op de medische hulp ter plekke. Zij kennen de ziekenhuizen in de buurt van uw vakantiebestemming en weten of de in te schakelen arts bekwaam is. Bovendien regelen zij rechtstreeks de betaling met de Europeesche, zodat u nergens omkijken naar heeft.

SLA HET TELEFOONNUMMER VAN DE EUROPEESCHE HULPLIJN OP IN UW MOBIELE TELEFOON.