Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Vacanceselect

Vacanceselect is al sinds 1984 gespecialiseerd in autovakanties. U heeft de keuze uit vele soorten accommodaties: van compleet ingerichte bungalowtent tot luxe villa. Een belangrijk onderdeel van het aanbod bestaat uit het verhuren van accommodaties op campings en vakantieparken.

Vacanceselect is een van oorsprong Nederlandse organisatie met het hoofdkantoor in Alkmaar. Het werd ooit opgericht als Intergarda, en nadat het een tijdlang ItaliaSelect heeft geheten, werd de naam in 1999 gewijzigd in Vacanceselect.

Italië is nog altijd de belangrijkste bestemming, maar inmiddels biedt Vacanceselect vijftien populaire vakantielanden aan in Europa: Italië, Frankrijk, Spanje, België, Kroatië, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg, Hongarije, Slovenië, Zweden, Portugal en Nederland. De bestemmingen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance.

De meeste mensen die met de auto op vakantie gaan, kiezen voor een camping. De gezelligheid en het sociale gebeuren is hiervoor een belangrijke reden. Maar ook dat u op de meeste campings vele mogelijkheden heeft. Bij Vacanceselect kunt u kiezen uit een stacaravan of mobile home huren, liever een compleet ingerichte bungalowtent, een luxe vakantiehuis of toch echt kamperen.