Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Vakantieparken op Corsica

Op deze vakantieparken op Corsica kunt u appartementen, bungalows, chalets of mobile homes huren. Het versturen van een aanvraag voor informatie en beschikbaarheid is echt eenvoudig. Deze aanvraag wordt rechtstreeks naar het vakantiepark verstuurd. Indien gewenst kan Andiamo voor ondersteuning zorgen.
Ook zijn per vakantiepark de verhuurmaatschappijen vermeld, zodat u prijzen kunt vergelijken. Zo betaalt u dus nooit teveel voor uw vakantie. Corsica hoort officieel niet bij Italie, maar doet qua sfeer daar wel aan denken.

Selecteer uw Favoriete Vakantiepark op Corsica

Hierbij het complete overzicht of gebruik de Kaart of het handige Uitgebreid Zoeken.

Camping Village Ras L'Bol - Corsica www.raslbol.com
Meer info

Camping Village Ras l'Bol ligt aan een lang zandstrand tussen Propriano en Porto Pollo, in de prachtige Golf van Valinco, ideaal voor watersporters. De camping biedt rust en uitzicht over de baai van Corsica.
Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Discotheek Wi-Fi Gezinscamping kinderen vanaf 12 jaar Natuur/rust/relax Paardrijden sportief/actief Watersport mogelijkheden Zee/meer

Camping La Vetta - Corsica www.campinglavetta.com
Meer info

Camping La Vetta is wellicht de droom bestemming voor u. Het uiterste zuiden van Corsica zal niet nalaten om alle bezoekers te verleiden met zijn prachtige natuurlijke landschappen en schilderachtige dorpen.
Zwembad Huisdieren toegestaan Wi-Fi Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Kleine camping Zee/meer

Camping Village U Casone - Corsica www.ucasone.net
Meer info

Camping U Casone was oorspronkelijk een grote wijngaard is omgetoverd in een familiecamping waar in een groene oase al 30 jaar gasten worden verwelkomt. Deze kleine camping ligt aan de oostkust in Ghisonaccia op Corsica.
Zwembad Huisdieren toegestaan Wi-Fi Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Gezinscamping kinderen vanaf 12 jaar Kleine camping Natuur/rust/relax Watersport mogelijkheden Zee/meer

Camping Santa Lucia - Corsica www.campingsantalucia.com
Meer info

Camping Santa Lucia ligt in het zuiden van Corsica, met rust en een heerlijk klimaat, op slechts enkele minuten van de prachtige stranden in een bos van eikenbomen, op de drempel van het dorp Ponte Vecchio.
Zwembad Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Wi-Fi Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Natuur/rust/relax Sportveld Zee/meer

Camping Les Oliviers - Corsica www.camping-oliviers.com
Meer info

Camping Les Oliviers is gelegen in het hart van de Balagne, 800 meter van het centrum van Ile Rousse en op 400 meter van het strand. Dit is de ideale plek om te ontspannen met uw familie en nieuwe energie op te doen terwijl rust, comfort, vriendelijkheid op u wachten.
Huisdieren toegestaan Wi-Fi Watersport mogelijkheden Zee/meer
saint florent - Corsica - Camping d'Olzo

Camping D'Olzo - Corsica

Camping d'Olzo is gelegen aan de Golf van Saint-Florent op 2 kilometer van het stadscentrum van deze plaats en op 21 kilometer van Bastia. Als u een voorkeur heeft voor Corsica met rust en comfort, dan zit u hier goed.
Zwembad Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Wi-Fi Kleine camping Natuur/rust/relax Zee/meer
bonifacio - Corsica - camping village pian del fosse

Camping Village Pian Del Fosse - Corsica

Camping Pian del Fosse ligt op het eiland Corsica de camping ligt in het kleine dorpje Bonifacio. De camping is niet erg groot maar dat maakt het er zeker niet minder gezellig op. De meeste kampeerders die zich op de camping bevinden zijn al wat ouder of hebben geen kinderen, dit is echt de perfecte camping op even tot rust te komen.
Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Kleine camping Natuur/rust/relax Zee/meer
calvi - Corsica - Camping Les Castors

Camping Les Castors - Corsica

Camping Les Castors ligt op 300 meter van een hemels zandstrand en 800 meter van het stadscentrum van Calvi. Op deze kleine camping springt het waterpark met rondom het strand in het oog.
Zwembad Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Kleine camping Zee/meer
aleria - Corsica - Camping Riva Bella Thalasso Spa

Camping Riva Bella Thalasso Spa - Corsica

Naturistencamping Riva Bella Thalasso Spa bij Aleria, in het hart van het prestigieuze Costa Serena, is een oase van dromen. Ontsnap aan de sleur, in een aantrekkelijke sfeer van angstvallig goed bewaard gebleven natuur.
Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Wi-Fi Gezinscamping kinderen tot 12 jaar Natuur/rust/relax sportief/actief Sportveld Zee/meer Tennis
moriani plage - Corsica - camping village merendella

Camping Village Merendella - Corsica

Camping Merendella is een van de langst bestaande campings van Corsica. Deze vier sterren camping biedt een hoge kwaliteit en alle comfort temidden van de authentieke natuur die behouden is gebleven.
Zwembad Faciliteiten voor minder validen Huisdieren toegestaan Natuur/rust/relax Zee/meer

Overzicht Vakantieparken Corsica