Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Actieve vakanties Le Marche

Voor uw vakantie naar Le Marche heeft u natuurlijk een doel. De een wil lekker op het strand liggen in de zon, de ander wil cultuur opsnuiven en de volgende is actief en trekt de natuur in en uiteraard leent Le Marche zich daar uitstekend voor. Daarbij speelt de samenstelling van het reisgezelschap een rol en moet u zich tussendoor ook nog eens te goed doen aan veel lekkers uit de lokale keuken.

Evenementenkalender Le Marche

Offida

Divino in Vino: Tijdens dit wijnfeest in Offida staat hele dorp in het teken van wijn. Wijnhuizen uit de omgeving komen naar de enoteca en bieden daar hun wijnen aan.

Ascoli Piceno

La Quintana: in Ascoli Piceno vindt de laatste zondag van juli en de eerste zondag van augustus het ridderfeest ‘La Quintana’ plaats. Het steekspel van de Quintana dateert nog uit de Middeleeuwen. Circa 1.500 personen doen mee aan deze folkloristische optocht, zoals ridders, uitgedoste edelvrouwen, ruiters, valkeniers en boogschutters.

Cossignano

Festa Medievale: in Cossignano vieren ze het laatste weekend van juli het ‘Festa Medievale’: een heel bijzonder Middeleeuws feest. -  18/25 juli en 25 /27 juli

Montalto delle Marche

La notte delle streghe e dei folletti:Montalto delle Marche viert in augustus jaarlijks de ‘Nacht van de Heksen en de Kabouters’.