Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Actieve vakanties Sicilië

Voor uw vakantie naar Sicilië heeft u natuurlijk een doel. De een wil lekker op het strand liggen in de zon, de ander wil cultuur opsnuiven en de volgende is actief en trekt de natuur in en uiteraard leent Sicilië zich daar uitstekend voor. Daarbij speelt de samenstelling van het reisgezelschap een rol en moet u zich tussendoor ook nog eens te goed doen aan veel lekkers uit de lokale keuken.

Sportieve vakanties Sicilië

Sicilië is een waar paradijs voor wandelaars, zo zijn er prachtige wandelroutes in de natuur en het zelfs mogelijk om drie vulkanen te beklimmen. Daarnaast bieden de zeeën rondom het eiland fantastische mogelijkheden om te duiken, te snorkelen of te zeilen. Sicilië is een golfbestemming in wording, het eiland heeft alles in zich om heel populair voor golfvakanties te worden.

Natuur en Cultuur

Sicilië is zondermeer één van de meest indrukwekkende eilanden in de Middellandse Zee met als meest kenmerkende symbool natuurlijk de Etna. Maar u vindt er ook grote groene wouden op het noordelijke deel waar de kust liefelijk is en naar zee glooiend. In het binnenland vindt u schitterende plekken voor wandelingen in de ongerepte natuur.

Relaxvakanties Sicilië

Sicilië is voor de liefhebber van zon, zee en strand een geweldige bestemming. De kust van Sicilië is meer dan 1000 kilometer lang maar wel grillig. Op strandgebied is er dus voor elk wat wils, wat een weelde dat dat hand in hand gaat met vele zonuren. Verder zijn er vanzelfsprekend diverse kuuroorden en wellness centra op het eiland.

Gezinsvakanties Sicilië

Sicilië heeft genoeg te bieden voor een echte familievakantie met vertier voor elk wat wils. Zo zijn er vele mogelijkheden voor uitjes met het hele gezin naar pretparken. Natuurlijk is een dagje strand ook een echt familie uitje dat niet vergeten mag worden, en mooie stranden vindt u zeker op Sicilië.

Sicilië Culinair

Het eten op Sicilië is een extra reden om te gaan. De Siciliaanse keuken is een ware fusie van culturen en dit heeft geresulteerd in een keuken waarin veel vis, maar bijvoorbeeld ook couscous, ragout, noten en kazen worden gebruikt. De vele verschillende gerechten gemaakt van verse producten smaken verrukkelijk. Overal kunt u bij kleine barretjes de heerlijkste gerechten vinden. De patisserieën zijn een bezienswaardigheid op zich. Sicilië is een rijk gebied als het gaat om het aanbod van wijnen.