Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123
Camping zoeken
personen
Campings

Actieve vakanties Toscane

Voor uw vakantie naar Toscane heeft u natuurlijk een doel. De een wil lekker op het strand liggen in de zon, de ander wil cultuur opsnuiven en de volgende is actief en trekt de natuur in en uiteraard leent Toscane zich daar uitstekend voor. Daarbij speelt de samenstelling van het reisgezelschap een rol en moet u zich tussendoor ook nog eens te goed doen aan veel lekkers uit de lokale keuken.

Evenementenkalender Toscane

Giostra dell'Archidado

Waar: Cortona
Middeleeuwse festiviteiten, o.a. beurs, kruisboogschieten, vlag gooien, parade.
Wanneer: 1,2,3,6,7 en 8 juni

Palio di San Ranieri

Waar: Pisa
Bootrace van 2 km op de Arno tussen vier provincies op een boot met acht roeiers. De dag ervoor wordt de stad versierd met duizenden kaarsen langs de rivier, later vuurwerk.
Wanneer: 17 juni

Il Palio dei Rioni

Waar: Castiglion Fiorentino
Paardenrace in Romeinse stijl. Het evenement wordt voorafgegaan door een indrukwekkende historische optocht door het oude centrum dat geheel in stijl van de middeleeuwen leeft.
Wanneer: derde zondag van juni

Il Palio

Waar: Siena
Paardenrace op paarden zonder zadel op de met zand bedekte Piazza del Campo. Hierna grote feesten met gekostumeerde pralen en eten en drinken bij lange tafels door de gehele stad. Deze zitplaatsen zijn duur. Maar het is een evenement wat u niet mag missen.
Wanneer: 2 juli en 16 augustus

Volterra A.D 1398

Waar: Volterra
Een middeleeuws spektakel die elk jaar plaatsvindt. Tijdens een week is alles in de tijd van vroeger, zoals kleding, eten en betalen met middeleeuws geld. Dit mag u niet missen.
Wanneer: start derde zondag in augustus.