Camping Grinto

Camping Grinto is gelegen in Moncalieri vlakbij Turijn. Dit is een ecovriendelijke camping in een parkachtige omgeving. U vindt hier gezelligheid en comfort. Zodoende kunt u zorgeloos vakantie vieren en deze regio verkennen. Ideaal als u de stad Turijn wilt bezoeken maar graag in de natuur kampeert.

Uw vakantie op Camping Grinto

De kampeerplaatsen zijn ook in lijn met de duurzaamheid en voorzien van water aan-/afvoer. Het kampeerterrein voor tenten biedt gasten de gelegenheid om de natuur in optima forma te ervaren. De staanplaatsen zijn ondergedompeld in het groen van deze parkachtige omgeving. De moderne sanitaire voorzieningen zijn ecovriendelijk. Er zijn speciale voorzieningen voor campers.

Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Piemonte of een weekendje weg van de stress, dan ontvangt Camping Grinto u graag gastvrij. Deze moderne camping is geïnspireerd door de nieuwste trends in toerisme. In het restaurant met bar kunt u een lekker hapje eten en de beste wijnen van de regio proeven. Met de fiets, bus of zelfs met de boot kunt u het centrum van Turijn goed bereiken.

Camping Grinto Camping Grinto
info@grinto.it €35