Camping Porto Cesareo

Camping Porto Cesareo is een mooie, nieuwe camping gelegen bij zee aan de westkust van Puglia in de buurt van Gallipoli. De camping is idyllisch gelegen in een wonderschoon gebied. In deze fascinerende omgeving kunt u met uw gezin heerlijk relaxen op het prachtige witte zandstrand of wandelen in de schitterende natuur.

Uw vakantie op Camping Porto Cesareo

Het kampeerterrein ligt zo’n 500 meter van de Ionische Zee. De camping heeft kampeerplaatsen op gras met afbakening door lage struiken en bomen en met schaduw van olijfbomen en pergola’s. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. U heeft op Camping Porto Cesareo ook de mogelijkheid tot het huren van een mobile home.

De camping heeft een animatieprogramma, speeltuin en een sportveld. Daarnaast vindt u op Camping Porto Cesareo een snackbar, pizzeria en restaurant. Als u lekker wilt relaxen kan dat bij het mooie buitenzwembad. Vanaf de camping rijdt er een gratis pendelbusje naar het zandstrand dat zich op 500 meter bevindt. Het is hier toegestaan om te windsurfen.

Vanaf de camping en het is 800 meter naar het centrum van Porto Cesareo. Er zijn op sportief gebied verschillende wandel- en fietsroutes. Plaatsen als Alberobello met haar trulli en Matera zijn goed te bereiken van af de camping. Een tochtje langs de oostkust naar St. Maria di Leuca in het zuiden is ook een absolute aanrader.

Camping Porto Cesareo Camping Porto Cesareo
6.6 uit 10 op basis van 2769 reviews beoordelingen.
info@portocesareocamping.it