Camping Village 5 Stelle

Camping 5 Stelle in Cagnano Varano in de provincie Foggia heeft een oppervlakte van 100.000 vierkante meter en ligt in een rustig, door pijnbomen en sinaasappelbomen beschaduwd kampeerterrein, ideaal voor een ontspannende en gezonde vakantie, ver weg van de drukte. Geschikt voor gezinnen, jong en oud.

Uw vakantie op Camping 5 Stelle

De camping heeft maar liefst 250 kampeerplaatsen verdeeld over het variërende terrein. Camping 5 Stelle heeft caravans en tenten, stacaravans en bungalows met een, twee of drie slaapkamers. Ook is er uiteraard een accommodatie dat prima geschikt is voor minder validen.

Camping 5 Stelle heeft faciliteiten en sportcentra met alle voorzieningen en gemakken: Supermarkt, bazar, restaurant, pizzeria, bar, een speelkamer, entertainment, openlucht disco, strand, tennis, zwemmen, skatebaan, mini-basketbal, voetbal, voetbal, volleybal, speeltuin.

De zee ligt op ongeveer 200 meter van de camping. Door het bos loopt u via een kleine schaduwrijke pad of over een brede laan naar het witte zandstrand dat langzaam afloopt in een schone en heldere zee. Op 800 meter afstand bevindt zich een fietsverhuur, voor een leuke fietsroute.

Camping Village 5 stelle Camping Village 5 stelle
7.2 uit 10 op basis van 4053 reviews beoordelingen.
info@camping5stelle.it €35