Camping Village Baia Degli Aranci

Camping Baia degli Aranci is gelegen in de provincie Foggia aan de rand van Vieste in de Gargano, direct aan de Adriatische zee met zijn oeroude natuur en middeleeuwse historie. Op deze mooie verzorgde camping staan overal bloemen, zo komt u meteen in de vakantiesfeer terecht.

Uw vakantie op Camping Baia degli Aranci

Vakantiepark Baia Degli Aranci heeft ruim 400 kampeerplaatsen en vakantiehuisjes. Deze huisjes zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een ruim, gemeubileerd terras. De camping ligt in een 110 hectare groot park op een heuvel en heeft een privézandstrand.

Wanneer het te heet wordt, neemt u een verfrissende duik in het mooie zwembad of in de prachtige helderblauwe zee. Camping Baia degli Aranci heeft een speeltuin, gratis WiFi, gratis leenfietsen en verzorgt in de zomermaanden animatie. In het restaurant kunt u genieten van een heerlijke maaltijd of met een drankje even bijkomen na een drukke dag.

Het is vanaf de camping tot het middeleeuwse centrum van Vieste iets minder dan een kilometer lopen. Vieste is een prachtig oud stadje waar vroeger al Venetiaanse handelsreizigers kwamen. Er zijn een vuurtoren, klooster, kathedraal en kasteel en vanuit de haven kunnen boottochtjes gemaakt worden.

Camping Village Baia degli Aranci Camping Village Baia degli Aranci
7.9 uit 10 op basis van 1385 reviews beoordelingen.
info@baiadegliaranci.it €36