Camping Village Torre Rinalda

Camping Torre Rinalda biedt u een viersterrenvakantie direct aan zee op nauwelijks 15 kilometer afstand van het prachtige barokke Lecce. Gouden stranden, geurige mediterrane begroeiing, de lucht die zich in de blauwe zee van Puglia spiegelt: echte natuurlijke rijkdommen voor een rustige en onvergetelijke vakantie.

Uw vakantie op Camping Torre Rinalda

Het kampeerterrein van Camping Village Torre Rinalda strekt zich uit over een oppervlak van 15.000 m2. De comfortabele campingplaatsen van circa 8o m2, in de schaduw van tamarisken en olijfbomen, zorgen ervoor dat u in contact met de natuur bent. Ook kunt u vakantie vieren in een stacaravan voor 4 tot 6 personen.

De camping heeft een mooi zwembad, goed restaurant en enthousiast animatieteam. Mocht u een avond niet zelf willen koken dan kunt u op Camping Torre Rinalda prima terecht voor uw diner, er is op de camping een restaurant met een ruime kaart, ook is er een snackbar en pizzeria.

De camping ligt op het schiereiland Salento, direct aan een breed strand met fijn zand. De blauwgroene kristalheldere zee is de trots van Torre Rinalda. Het is ideaal voor gezinnen, voor wie van zee, natuur en vrijheid houdt. Kunst is voor de liefhebbers vlakbij, de provincie Puglia heeft vele rijkdommen op dat gebied.

Camping Village Torre Rinalda Camping Village Torre Rinalda
1.15 1048 reviews
info@torrerinalda.it €58