Camping Village Pedra E Cupa

Camping Pedra & Cupa ligt op een landgoed van 50.000 m² oppervlakte. De camping is gelegen bij een groot wit zandstrand. De camping heeft 230 ruime schaduwrijke staanplaatsen geschikt voor u,  ideaal als u op zoek bent naar een rustige vakantie in de buitenlucht.

De camping beschikt over de moderne en functionele faciliteiten zodat u een rustige en comfortabele vakantie zult hebben. Zo is er een restaurant, een markt en een invalidentoilet aanwezig. Voor het vermaak is er een grote speeltuin voor de kinderen en er is een zwembad aanwezig om te verkoelen van het warme weer. In de avonden kunt u op de camping vermaken met voorstellingen van de lokale bevolking of andere animatoren. Op de camping is er ook een speciaal entertainment team die verschillende wedstrijden en spelletjes organiseren zodat u zich nooit hoeft te vervelen.

Aan zee is er altijd wind aanwezig in Sardinië wat zorgt voor een mild klimaat en wat het ideaal maakt om te windsurfen. Per boot kunt u de kleine eilandjes ontdekken.

Camping village pedra e cupa Camping village pedra e cupa
info@pedraecupa-camping.com €55