Camping Village El Bahira

Camping El Bahira in San Vito lo Capo is een echte familiecamping, waar u veel plezier op een van de meest betoverende plekjes van Sicilië zult hebben. Hier kunt u de natuur ontdekken en de geschiedenis tussen de riffen en zand-en kiezelstranden, en genieten van een onvergetelijke vakantie met entertainment, muziek en sport.

Uw vakantie op Camping El Bahira

U vindt op deze camping grote kampeerplaatsen in de schaduw van de pijnbomen en olijfbomen. Het merendeel is voorzien van elektra. Er zijn ook Camping El Bahira 4-persoons mobile homes en tenten die gehuurd kunnen worden.

De gekwalificeerde campingmedewerkers herkent u aan hun vrolijkheid en creativiteit, zij zullen ervoor zorgen dat uw vrije tijd wordt gevuld met spelletjes en sport tijdens de week. Camping El Bahira heeft niet alleen een zwembad, maar ook een ruimte met spelletjes, glijbanen en meer om uw vakantie leuk te maken.

Dat wordt een onvergetelijke vakantie, met speciale aandacht voor de lokale keuken. Zo is er een goed gevulde supermarkt met Italiaanse en buitenlandse specialiteiten, verse kaas, vleeswaren van kwaliteit, wijn en meer.

U kunt heerlijk genieten van de zon op het rotsenstrand, houdt u meer van zandstrand of afgelegen baaitjes? Dan wijzen de medewerkers van de receptie u vriendelijk de weg. U kunt eindeloos wandelen en genieten in het prachtige natuurpark Lo Zingaro.

Alle aanbieders

Camping Village El Bahira Camping Village El Bahira
7.9 uit 10 op basis van 1294 reviews beoordelingen.
info@elbahira.it €38