//

Top 5 Campings met Aquapark in Italië

Voor  de Excellence Certificates 2019 zijn de 5 beste Italiaanse campings met Aquapark geselecteerd.

Camping Vidor – Family & Wellness Resort in Pozza di Fassa, in de provincie Trento, heeft de titel van Beste Camping met Aquapark van 2019 gewonnen. De prijs werd uitgereikt voor de vierde editie van Koobcamp’s Excellence Certificate. In het kader van deze editie van de Excellentiecertificaten werd aan Camping Vidor – Pozza di Fassa in Trentino de titel van beste camping met Aquapark 2019 toegekend, als erkenning voor het prachtige waterpark dat de camping heeft

De 5 beste campings met een Aquapark in Italië zijn:

 

Camping Vidor in Val di Fassa(Trentino) is een klein maar fijn en gemoedelijk vakantieverblijf in de Dolomieten. Dankzij de gunstige ligging ver weg van het verkeer en op 1 kilometer van de dorpskern is dit een ideale ontspanningsoase voor de gehele familie.

 

 

 

 

Camping Isolino in Fondotoce di Verbania is gelegen op een schiereiland in een natuurreservaat in een rustige en panoramische omgeving. Het mooie zandstrand, dat langzaam afloopt in het Lago Maggiore, is bijzonder goed geschikt voor kleine kinderen. Dit is een echte familiecamping die erg populair is bij Nederlanders.

 

 

 

 

Camping Union Lido is een grote internationale camping in Cavallino met ontzettend veel faciliteiten en activiteiten. Op deze goed uitgeruste familiecamping hoeft u zich geen moment te vervelen zoveel ontspanningsmogelijkheden zijn er. Vanaf deze prachtige camping loopt u zo het mooie zandstrand op.

 

 

 

Camping Piani di Clodia in Lazise onthaalt u op een betoverend natuurlijk park van 24 hectare met een privé toegang tot het meer. Ontdek wat het Gardameer u te bieden heeft op een paradijselijke plek. Geniet van het zachte klimaat van het meer, in een zeer gastvrije plaats die rijk is aan cultuur en attracties, die geschikt zijn voor alle leeftijden.

 

 

Camping Pra’delle Torri in Caorle ligt aan de Adriatische kust verscholen in het groen, maar direct aan een mooi zandstrand. Deze schitterende kindvriendelijke camping met haar waterpark heeft vele faciliteiten en activiteiten is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, voor jongeren en voor al wie houdt van natuur, cultuur, amusement en sport.