//

Top 3 Campercampings in Italië

Camperroutes ItalieCamping Sabbiadoro – Lignano Sabbiadoro is door vakantiegangers geselecteerd als de beste Italiaanse camping voor campervakanties.  De prijs van beste campings zijn toegekend aan de hand van de recensies die zijn geschreven door de kampeerders zelf. De certificaten van Excellence worden toegekend aan de beste Campings voor Campervakanties 2019.

Camping Sabbiadoro – Lignano Sabbiadoro in Friuli-Venezia Giulia is door de vakantiegangers die met een camper hebben gereisd gekozen als de beste Italiaanse camping voor campervakanties. Camping Sabbiadoro biedt gasten in een camper ongeveer 900 plaatsen variërend van 60 tot 100 vierkante meter die zijn uitgerust met elektriciteit en water om aan ieders behoeften te voldoen.

De recensies voor de beste campings geven aan dat de camping geschikt is voor families en dat de plekken makkelijk te bereiken zijn voor de campers.

Hieronder staan de 3 beste campercampings in Italië van 2019:

De excellentiecertificaten van Andiamo, KoobCamp en CamperOnLine zijn een beloning voor de inspanningen van de campings om aan de behoeften van de gasten te voldoen en een hulpmiddel voor kampeerders om hun vakantie beter te organiseren.

Bella Italia sabbiadoro

 

Camping Sabbiadoro in Lignano is gelegen temidden van het groen van een prachtig pijnbomenbos en een weelderig begroeid, schaduwrijk park. U verblijft hier in een oase van rust, op loopafstand van het centrum van Lignano en vlakbij een goudgeel strand dat garant staat voor ontspanning en vermaak.

 

 Camping Vidor in Val di Fassa(Trentino) is een klein maar fijn en gemoedelijk vakantieverblijf in de Dolomieten. Dankzij de gunstige ligging ver weg

van het verkeer en op 1 kilometer van de dorpskern is dit een ideale ontspanningsoase voor de gehele familie.

 

 

Camping Catinaccio Rosengarten

Camping Catinaccio Rosengarten ligt midden in een vallei in de Dolomieten, nabij het dorpje Pozza di Fassa. Drie generaties lang al wordt de camping met professionele ervaring beheerd door de familie Rizzi. Catinaccio Rosengarten ligt heerlijk rustig op nauwelijks 200 meter van het centrum, in een zonovergoten omgeving.

 

 

Ga verder naar het overzicht van campings met camperservice in Italië