Camping Del Levante

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Grote groene plaatsen
  • Ervaar de unieke ligging
  • Ideaal voor families
  • Uitzicht op de Ionische Zee

Camping Del Levante is gelegen in het dorpje Corigliano Calabro en is gelegen in het hart van de vlakte van Sybaris en heeft uitzicht op de Ionische Zee. U vindt hier alle ingrediënten voor een gezonde en rustige vakantie in de zon van Calabrië.

Uw vakantie op camping Del Levante

Camping Del Levante heeft een grote en schaduwrijke pijnbomenbos en biedt plaats aan campers, caravans en tenten. De staanplaatsen beschikken over elektriciteit. Op de camping vindt u de bar waar u kunt kiezen tussen verschillende cocktails om na te genieten van een heerlijk diner, bereid in het restaurant. Er is ook een supermarkt op het kampeerterrein.

De entertainers hebben allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen zoals aquarobics, Latijns-Amerikaanse thema-avonden in de disco, spelletjes, toernooien, dansen, en tijdens de week van Ferragosto de verkiezing van Miss en Mister Camping. Voor de kinderen zijn er georganiseerde groep spelletjes, speurtochten, voetbaltoernooien, tennis toernooien en nog veel meer. Ook is er op de camping een speeltuin geschikt voor kinderen, een voetbalveld, tafeltennis en beachvolleybal.

De zee is helder blauw, en de grote uitbreiding van het strand biedt ook de voor meest veeleisende gasten rust en voldoende ruimte. Het strand is warm en comfortabel, bestaande uit klein grind wat niet kleeft en waar men niet vies van wordt. Op het strand zijn koude douches en een beachvolleybalveld voor het vermaak van volwassenen en kinderen.

Animatie teamJa
Camper serviceNee
Faciliteiten voor minder validenNee
FitnessNee
Huisdieren toegestaanJa
Nederlands sprekendNee
SportveldJa
Staanplaatsen>85m2Nee
TennisNee
Tennis de tableNee
WifiNee
ZwembadNee
Zwemmen zonder badmutsNee

Adres:

Camping del Levante, 87064 Corigliano Calabro CS, Calabria, Italië

Kaart:

Stel ons uw vraag

Camping Del Levante Camping Del Levante
87064 Corigliano Calabro CS Calabria Italië

camping_levante@yahoo.it €35