Camping Village Lungomare

Camping Lungomare in Calabrië ligt in het dorpje Cropani Marina, midden in de natuur en heeft een meer dan mooi uitzicht over Ionische Zee met haar witte zandstrand. U kunt hier genieten van de geur en de kleuren van de aard van Zuid-Italië.

Uw vakantie op Camping Lungomare

Lungomare is een modern vakantiepark die u een aangename vakantie kan bieden met vele opties voor uw verblijf: ruime stenen vakantiewoningen, comfortabele stacaravans, compleet ingerichte caravans en 100 schaduwrijke kampeerplaatsen. Er zijn twee sanitaire blokken, wasmachines en  camper service.

Camping Case Vacanza Lungomare ligt dicht aan de zee en er zijn voor de gasten gratis ligstoelen en parasols beschikbaar op het privéstrand. De appartementen beschikken over een comfortabele woonkamer met een tv en een kitchenette. Ze hebben allemaal een patio met een tafel en stoelen.

De parkeerplaats is bij de receptie en de WiFi is gratis. Heeft u geen zin om te koken dan kunt u heerlijke pizza’s eten bij de Pizzeria. In het hoogseizoen wordt er voor amusement gezorgd. Wilt u met een excursie de omgeving verkennen dan is de eigenaar hierin zeer behulpzaam.

Camping Village Lungomare Camping Village Lungomare
info@campinglungomare.com €35