Trezene Village

Trezene Village is een bungalowpark met een eigen strand aan de kustlijn van Cilento. Het gebied heeft een rijke geschiedenis, cultuur en ongerepte natuur en ligt te midden van het Parco Nazionale del Cilento en de Vallo di Diano.

Trezene Village is een heerlijke gezinscamping om van een heerlijk rustige strandvakantie te genieten. Het prachtige strand en de schone zee liggen op zo’n 50 meter! Trezene is uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen en biedt naast rust en ontspanning ook allerlei uitdagende ervaringen en fascinerende ontdekkingen.

Ook de moeite waard om te bekijken zijn de wereldberoemde Griekse tempels van Paestum, de Griekse stad Velia en de Certosa-abdij van Padula. Op de camping zijn verschillende accommodaties, van eenvoudige huisjes en appartementen tot luxe villa’s, allemaal comfortabel ingericht (internet aanwezig).

Uw vakantie op Trezene Village

Ook de omgeving van Trezene Village is een prima uitgangsbasis om de culturele, architectonische, archeologische, natuurrijke en historische plaatsen in de omgeving te bezoeken. Campania telt maar liefst 5 Unesco werelderfgoed monumenten: het historische centrum van Napels, het paleis van Caserta met haar Baroktuinen, het aquaduct van Vanvitelli en het gebied vlakbij San Leucio, de opgravingen van Pompeii, Stabaie, Herculaneum en Oplontis, het nationale park van Cilento, de vallei Vallo di Diano met bekende archeologische vondsten in Paestum en Velia en de Certosa di Padula en de kust van Amalfi.

Trezene Village Trezene Village
8.55 uit 10 op basis van 935 reviews beoordelingen.
info@trezene.com €45