Camping Villaggio Dei Pini

Licinella-Torre di Paestum

Camping dei Pini is een verzorgde camping, door groen omgeven en direct aan het strand. Reserveer rechtstreeks bij de camping zelf.

  • Verzorgde camping
  • Direct aan het strand
  • Door groen omgeven
  • Relax, sport, cultuur
Camping Campania

Camping dei Pini ligt in Paestum (Capaccio), in de schaduw van pijnbomen en direct aan het strand. Houdt u van relaxen aan het strand met afwisselend sportieve activiteiten of juist culturele uitspattingen, dan is dit een fantastische bestemming voor uw vakantie. De beroemde tempels van Paestum, met de Griekse architectuur, bevinden zich op slechts een paar kilometer van de camping.

Uw vakantie op Camping dei Pini

De kampeerplaatsen zijn ruim en netjes, voorzien van elektrische aansluiting en bieden volop privacy door het vele groen dat als afbakening fungeert, u krijgt zo echt het gevoel van kamperen in de natuur. Het privé strand bij Camping dei Pini, dat langzaam afloopt in zee nodigt uit voor een verfrissende duik.

U kunt op Camping dei Pini ook vakantie vieren in één van de 3 types bungalows, geschikt voor maximaal 2, 4 of 6 gasten. Alle bungalows zijn uitgerust met air-conditioning, TV, badkamer en een mooi terras. Ideaal voor een ontspannen en comfortabele vakantie.

Op Camping dei Pini vindt u een bar, restaurant, pizzeria, snack bar, camping winkel, wi-fi, animatie en sportvoorzieningen als een tennisbaan, voetbalveld, jeu-de-boules baan en een beachvolleybalveld. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Cultuur Culinair Reizen
  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
Camping Villaggio dei Pini Camping Villaggio dei Pini
info@campingvillaggiodeipini.com €30