//

De 5 beste campings met een “Natural Paradise”

Campeggio Villaggio Torre del Porticciolo – Alghero (SS), op Sardinië, heeft de titel van Beste Camping met een “Natural Paradise” van 2019 gewonnen.

“Natural Paradise” is een nieuwe onderscheiding voor openlucht accommodaties in een bijzonder spectaculaire natuurlijke omgeving. Het Certificaat van Excellentie Natural Paradise 2019 geeft een nuttig overzicht van campings en vakantieparken, ideaal voor diegenen die graag hun vakantie doorbrengen in de natuur, maar met het comfort dat een vakantiecomplex weet te bieden. Absolute winnaar is Camping Torre del Porticciolo in Alghero, in de provincie Sassari op Sardinië. Deze hoek van het paradijs wordt omgeven door de ongerepte schoonheid van de Riviera del Corallo en is een unieke accommodatie in zijn soort, gelegen in het prachtige Natuurpark van Porto Conte. Het Campingpark beslaat 150.000 m² aan mediterrane vegetatie en dicht dennenbos en is uitgerust voor het ontvangen van gezinnen en de meest veeleisende gasten. Ook huisdieren zijn welkom!

 

Hieronder staan de 5 beste campings met een “Natural Paradise”

Torre del Porticciolo Alghero

Camping Torre del Porticciolo is mooi gelegen aan de noordwestelijke kust van Sardinië, in een baai met op ruim 100 meter een privéstrand. De stad Alghero en de luchthaven liggen op maar 10 minuten afstand van de camping. Het is een camping voor gasten die graag in alle luxe kamperen en genoeg faciliteiten om zich heen hebben.

 

 

Camping Orlando in Chianti camping

Camping Orlando in Chianti is gelegen op een heuvel in het hart van de Chianti-streek, in een bosachtige omgeving en maakt deel uit van een natuurpark. Hier wordt u ’s ochtends wakker en hoort u enkel het fluiten van de vogels. Vanaf deze compleet vernieuwde camping in Cavriglia is het makkelijk om de belangrijkste kunststeden in Toscane te bereiken. Een niet te grote camping, modern met veel faciliteiten, maar authentiek qua sfeer.

 

 

 

argentarioCamping Argentario in Albinia ligt aan een groot privéstrand met fijn zand en mooie waterpartijen. U kunt uitstapjes maken naar de gezellige plaatsjes om Orbetello heen of genieten en tot rust komen van de schitterende natuur.

 

 

 

Camping Punta Navaccia Tuoro Sul TrasimenoCamping Punta Navaccia ligt in het plaatsje Tuoro sul Trasimeno in Umbria. De camping ligt direct aan het Trasimeno meer en is de perfecte camping voor een ontspannen vakantie. Het is een zeer kindvriendelijke camping en het is er altijd gezellig druk. Er is veel te doen op de camping en in de omgeving.

 

 

 

Camping La Foce ItalieCamping La Foce ligt in een unieke omgeving bij Valledoria, waar de rivier uitmond in de zee, en is gelegen bij het grootste duinen systeem op Noord Sardinië. Voor de watersport liefhebbers is Camping La Foce ideaal, kanoën, vissen in de rivier, duiken en windsurfen zijn enkele mogelijkheden.