Camping Orlando In Chianti

Vanaf €35 per dag
  • Prachtige familiecamping
  • Verwarmd zwembad
  • Ruime, schaduwrijke plaatsen
  • Veel rust en privacy

Camping Orlando in Chianti in Cavriglia is ondergedompeld in het groen van een eikenbos op de heuvels (720 meter boven de zeespiegel) van de Monti dei Chianti. Vanaf deze compleet vernieuwde camping is het makkelijk om de belangrijkste kunststeden in Toscane te bereiken, zoals Florence, Siena, Arezzo en San Gimignano, die 35-40 kilometer ver weg zijn.

Uw vakantie op Camping Orlando in Chianti

De camping is gemoderniseerd en biedt 140 ruime kampeerplaatsen compleet in de schaduw, een mini-markt, een bar met barbecue en pizzeria, 2 sanitair blokken, camper service en 2 nieuwe verwarmde zwembaden, een voor volwassenen (10×20) en een voor kinderen.

In een apart gedeelte van Orlando in Chianti staan 10 familie houten chalets (ca. 30 m2). Een chalet bestaat uit 2 dubbele slaapkamers, een woonkamer met kitchenette, een badkamer met een douche en een veranda, volledig uitgerust.

In de buurt van Camping Orlando in Chianti is het park van Cavriglia met een bonte flora en fauna. In het park zijn vele dieren, een weide met ezels en pony’s geschikt voor ritten in het bos, 2 tennisbanen, een minigolf en speeltuinen voor kinderen. Het park wordt doorkruist door talrijke wandelpaden: de belangrijkste onder hen is het pad n°00 van CAI, die Florence verbindt met Siena.

Camping Orlando is het startpunt voor excursies in de Chianti-streek langs historische, culturele en gastronomische routes, zoals Greve en Radda in Chianti, Volpaia, Badia a Coltibuono en Panzano, maar ook langs wijnproeverijen, kastelen, kloosters, kerken en boerderijen in deze prachtige regio.

Animatie team Ja
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Ja
Tennis Nee
Tennis de table Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Village Orlando in Chianti, Localita’ Cafaggiolo 170, 52022 Cavriglia AR, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Centrum10000 meter

Kaart:

Stel ons uw vraag