Camping Orlando In Chianti

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Prachtige familiecamping
  • Verwarmd zwembad
  • Ruime, schaduwrijke plaatsen
  • Veel rust en privacy

Camping Orlando in Chianti in Cavriglia is ondergedompeld in het groen van een eikenbos op de heuvels (720 meter boven de zeespiegel) van de Monti dei Chianti. Vanaf deze compleet vernieuwde camping is het makkelijk om de belangrijkste kunststeden in Toscane te bereiken, zoals Florence, Siena, Arezzo en San Gimignano, die 35-40 kilometer ver weg zijn.

Uw vakantie op Camping Orlando in Chianti

De camping is gemoderniseerd en biedt 140 ruime kampeerplaatsen compleet in de schaduw, een mini-markt, een bar met barbecue en pizzeria, 2 sanitair blokken, camper service en 2 nieuwe verwarmde zwembaden, een voor volwassenen (10×20) en een voor kinderen.

In een apart gedeelte van Orlando in Chianti staan 10 familie houten chalets (ca. 30 m2). Een chalet bestaat uit 2 dubbele slaapkamers, een woonkamer met kitchenette, een badkamer met een douche en een veranda, volledig uitgerust.

In de buurt van Camping Orlando in Chianti is het park van Cavriglia met een bonte flora en fauna. In het park zijn vele dieren, een weide met ezels en pony’s geschikt voor ritten in het bos, 2 tennisbanen, een minigolf en speeltuinen voor kinderen. Het park wordt doorkruist door talrijke wandelpaden: de belangrijkste onder hen is het pad n°00 van CAI, die Florence verbindt met Siena.

Camping Orlando is het startpunt voor excursies in de Chianti-streek langs historische, culturele en gastronomische routes, zoals Greve en Radda in Chianti, Volpaia, Badia a Coltibuono en Panzano, maar ook langs wijnproeverijen, kastelen, kloosters, kerken en boerderijen in deze prachtige regio.

Camping Orlando in Chianti scoort een 8.0 uit 10 op basis van 7 beoordelingen.

Animatie teamJa
Camper serviceNee
Faciliteiten voor minder validenJa
FitnessNee
Huisdieren toegestaanJa
Nederlands sprekendJa
SportveldNee
Staanplaatsen>85m2Ja
TennisNee
Tennis de tableNee
WifiNee
ZwembadJa
Zwemmen zonder badmutsJa

Adres:

Camping Village Orlando in Chianti, Localita’ Cafaggiolo 170, 52022 Cavriglia AR, Toscane, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Centrum10000 meter

Kaart:

Stel ons uw vraag

Camping Orlando in Chianti Camping Orlando in Chianti
4.05 1388 reviews
Localita’ Cafaggiolo 170 52022 Cavriglia AR Toscane Italië

info@campingorlandoinchianti.it €35