Camping Orlando In Chianti

Vanaf €35 per dag
Prijslijst
  • Prachtige familiecamping
  • Verwarmd zwembad
  • Ruime, schaduwrijke plaatsen
  • Veel rust en privacy

Camping Orlando in Chianti is gelegen op een heuvel in het hart van de Chianti-streek, in een bosachtige omgeving en maakt deel uit van een natuurpark. Hier wordt u ’s ochtends wakker en hoort u enkel het fluiten van de vogels. Vanaf deze compleet vernieuwde camping in Cavriglia is het makkelijk om de belangrijkste kunststeden in Toscane te bereiken. Een niet te grote camping, modern met veel faciliteiten, maar authentiek qua sfeer.

Uw vakantie op Camping Orlando in Chianti

De camping is gemoderniseerd en biedt 140 ruime kampeerplaatsen is ondergedompeld in het groen van een eikenbos op de heuvels (720 meter boven de zeespiegel) van de Monti dei Chianti. Behalve volop schaduw zijn er 2 sanitair blokken en er is camper service. Tevens zijn er vele glamping accommodaties waarin u vakantie kunt vieren. Door de ruime opzet heeft u veel privacy.

Op Camping Orlando in Chianti kunt u relaxen bij 2 nieuwe verwarmde zwembaden, een voor volwassenen en een voor kinderen. Bij het restaurant kunt u op het terras heerlijk in het zonnetje genieten van wat lekkers, een heerlijk wijntje, smaakvolle pizza of traditioneel Toscaans gerecht. Voor kinderen is er volop speelgelegenheid en  (Nederlandstalige) animatie.

In de buurt van Camping Orlando in Chianti is het park van Cavriglia met een bonte flora en fauna. In het park zijn vele dieren, een weide met ezels en pony’s geschikt voor ritten in het bos, 2 tennisbanen, een minigolf en speeltuinen voor kinderen. Het natuurpark is een prachtig wandelgebied dat wordt doorkruist door talrijke paden. De belangrijkste is het pad n°00 van CAI, die Florence verbindt met Siena.

Camping Orlando is het startpunt voor excursies in de Chianti-streek langs historische, culturele en gastronomische routes, zoals Greve en Radda in Chianti, Volpaia, Badia a Coltibuono en Panzano, maar ook langs wijnproeverijen, kastelen, kloosters, kerken en boerderijen in deze prachtige regio. Beroemde steden zoals Florence, Siena, Arezzo en San Gimignano zijn nog geen 40 kilometer ver weg.

Camping Orlando in Chianti scoort een 8.0 uit 10 op basis van 7 beoordelingen.

Animatie team Ja
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Nee
Staanplaatsen>85m2 Ja
Tennis Nee
Tennis de table Nee
Wifi Nee
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Village Orlando in Chianti, Localita’ Cafaggiolo 170, 52022 Cavriglia AR, Toscane, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Centrum10000 meter

Kaart:

Stel ons uw vraag

Camping Orlando in Chianti Camping Orlando in Chianti
4.05 1484 reviews
Localita’ Cafaggiolo 170 52022 Cavriglia AR Toscane Italië

info@campingorlandoinchianti.it €35