string(142) "https://www.allcamps.nl/europacamp/?tt=2657_2166132_60550_&r=https%3A%2F%2Fwww.allcamps.nl%2Fcamping%2Fitalie%2Fgardameer%2Fcamping-fontanelle"

Camping Fontanelle

Camping Fontanelle was de eerste camping aan de Adriatische Riviera en ligt ten zuiden van Riccione in Emilia Romagna. De rustige camping is omgeven door veel groen en gelegen bij zee. De camping ligt op slechts 1 kilometer van het centrum van Riccione, en 500 meter van de beroemde spa. Het Misano World Circuit ligt op 2 kilometer van de camping.

Uw vakantie op Camping Fontanelle

De ruime camping bevindt zich op een gebied met veel gras en bomen, zodat er voldoende schaduw aanwezig is. De camping is uitgerust met alle moderne comfort en faciliteiten om u een goed verblijf te garanderen. De camping beschikt over net sanitair dat  regelmatig wordt schoongemaakt en er is een supermarkt, bar, speeltuin en wasmachines aanwezig.

Camping Fontanelle heeft per plaats een eigen elektrische aansluiting zodat u uw apparaten van stroom kunt voorzien. Ook is er Wi-Fi, zodat u ook kunt internetten terwijl u rustig bij de caravan of tent zit. Voor de kinderen is er dagelijks een animatieteam die op de kleinsten past en spelletjes met ze speelt.

De camping heeft plaatsen geschikt voor tenten, campers en caravans. Het is ook mogelijk om te laden en te lossen via het water bij camping. De pretparken en bezienswaardigheden in de regio zijn makkelijk te bereiken en via Fontanelle zijn er kortingen mogelijk.

Camping Fontanelle Camping Fontanelle
6.50 uit 10 op basis van 2714 reviews beoordelingen.

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/vhosts/campingsitalia.nl/httpdocs/wp-content/themes/campingsitalia/includes/content/single-campings/rich-snippets.php on line 30
info@campingfontanelle.net €35